Oldala 51 of 177 ElsõElsõ ... 41495051525361101151 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 501 to 510 of 1768

Topic: Tulelo blogja

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 932
    Given: 971

0 Not allowed!
    A múlt héten vettem néhány dolgot. Jó lesz majd belõlük videókat készíteni. Nem ártana esetleg új bicskás-késes videókat is összevágni. Talán a jövõhéten dolgozom majd rajtuk.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Kimentem az ajtón hogy megnézzem jött-e csomagom, hát nem elcsúsztam a jégen és megütöttem magam.

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Az otthonvédelmi jég fordítva sült el

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Úgy valahogy.

Szerencsére csak a tenyerem ütöttem meg, úgyhogy nem vészes.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Jött ma egy levél, a biztosító küldte. Azt írják hogy ha a ház üres, õk nem biztosítják.

Könyörgöm, ha nem lenne üres, akkor mi a jó tökömért akartam volna rá vandalizmus elleni biztosítást kötni? Ha ott ülnék a ház nappalijában az AK-val a kezemben, akkor kétlem hogy bárki be akarna jönni a házba hogy összefirkálja a falakat, nem? Mégis milyen biztosító az, amelyik csak úgy biztosít valamit rongálás ellen, ha épp ott van a tulaj a házban? Ez olyan mintha azt mondanák, hogy csak akkor köthet biztosítást a kocsijára, ha soha nem megy ki vele a garázsból. Akkor mi értelme lenne a biztosításnak?

Pocsékolják itt az idõmet logikátlan baromságokkal. Akkor küldjék vissza a pénzt és leszarom. Nem én veszítek vele, hanem õk.

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Pár kivételes esetet leszámítva nincsenek ínyemre a biztosítók.
    Ennél csak az irreális banki kamat és CO2 kvóta a nagyobb lehúzás szerintem.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Visszaírt a biztosítós, azt mondta hogy jó, majd beszél a cégével és mondja nekik hogy majd költözünk nem sokára. Oké, de arra nem válaszolt hogy miféle logika az, hogy nem biztosítanak olyan házat ahol épp nem lakik valaki. Nem baj, amint beköltözünk, nagyjából lejár majd a biztosítás. Felbontjuk szépen is kész. Inkább elteszek minden nap 2 dollárt, ami átszámolva évi 208 ezer forint. Az lesz az önbiztosításom.

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Inkább elteszek minden nap 2 dollárt, ami átszámolva évi 208 ezer forint. Az lesz az önbiztosításom.
    Azt legalább nem tudja lenyúlni a biztosító.

Nekünk nincs ház biztosításunk, mert 90%, hogy nem fizetne a biztosító ha baj van.
    Találnának valami kifogást, hogy nem szabványos a vályogtégla a házban vagy hasonló és nem fizetnének.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Hatással van rám éjszaka hogy mivel foglalkozom nappal. Ma azt álmodtam hogy iskolában voltam és a Black Lives Matter meg a Demokrata párt valami rendezvényt tartott az udvaron. Aztán megjelent néhány NRA tag és mondták hogy már értesítettek mindenkit egy ellentüntetésre, még mindenki úton van, de hamarosan ideérnek.

Aztán bementem az iskolába, ott volt egy csomó szék, a fõhelyen meg ült egy fiatal nõ, egy feminista. Sipákolva beszélt, meg a kezembe nyomott egy nagy, vastag könyvet. Hillary volt a borítóján. Aztán mikor kérdeztem volna tõle, hogy "ez mi", akkor elkezdte skandálni hogy "olvasd el! Olvasd el! olvasd el!!". Aztán mondtam egy idõsebb férfinek, hogy ezért gáz ez az egész választás, mert mindenki be van kattanva és nincs senki aki rendes és esélyes jelölt. Azt válaszolta hogy ez már csak ilyen dolog.

Aztán kimentem az iskolaajtón és láttam egy csomó fiatalt, akiknél voltak ilyen molinók feliratokkal és elkezdték skandálni hogy "President Paul! President Paul!".

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    nem irigyellek