Mint kiderült, a World Beyond itthon az Amazon Prime Videon megy. A Sorozatjunkie 6,5-öt adott az elsõ epizódra, a CreepyShake viszont 9-et.
Printable View
Mint kiderült, a World Beyond itthon az Amazon Prime Videon megy. A Sorozatjunkie 6,5-öt adott az elsõ epizódra, a CreepyShake viszont 9-et.
Valamelyik nap láttam, hogy az AMC már nyomta szinkronnal a Fear the Walking Dead új részét. Nem volt idõm nézni. Most megnéztem a mûsort: már két részt leadtak a 6. évadból, hétfõnként vetítik az új epizódot, szerda ismétlés.
A Walking Dead jellegzetes motívumai más filmben is megjelennek. A Videa-n találtam: Zombi apokalipszis, 88 perces, kis költségvetésû, B-kategóriás film 2011-bõl. Sok negatív kritikát kapott, gagyi effektek vannak benne, de egyszer talán nézhetõ. Szerepel benne egy baseball ütõs férfi, akinek rákban halt meg a felesége, egy kreol nõ szamurájkarddal, zombikat sikeresen irtó íjászok és számszeríjászok, stb... :)
Most azzal került be a Walking Dead a köztudatba, hogy Twitteren nyomtak egy szöveget arról hogy LGBTQ, meg leszbikusság és akinek nem tetszenek az ilyen karakterek azok takarodjanak és nem kell nekik olyan nézõ aki nem LGBTQ rajongó, stb.
:rolleyes:
Nem tudom miért kell ez zombis sorozatot propagandával átitatni.
Semmi gond a leszbikus karakterekkel, van belõlük, meg volt is, de az ilyen erõltetett Tweetek, ezek borzalmasak...
A Fear the Walking Dead sorozatból nekem Al az egyik kedvenc karakterem, aki leszbikus. Persze tudom, hogy az is az LMBT-propaganda része, hogy szimpatikus meleg, transz, stb. karaktereket írnak a sorozatokba. És akkor ezt most a Twitterrel is igazolták.
Bezzeg a zombiknak mindegy, hogy ki melyik nemhez vonzódik, vagy milyen a bõrszíne, ugyanúgy jó étvággyal megeszik. :)
Megtaláltam, itt van: https://twitter.com/TheWalkingDead/s...74101882867712
Megszereztem a World Beyond elsõ évadát magyar felirattal, és a Fear TWD új évadának az elsõ 7 részét magyarul, úgyhogy mehet a menet. :)