Oldala 58 of 64 ElsõElsõ ... 8485657585960 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 571 to 580 of 631

Topic: The Walking Dead

MPF támogató P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 510
    Given: 954

0 Not allowed!
    Mint kiderült, a World Beyond itthon az Amazon Prime Videon megy. A Sorozatjunkie 6,5-öt adott az elsõ epizódra, a CreepyShake viszont 9-et.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Valamelyik nap láttam, hogy az AMC már nyomta szinkronnal a Fear the Walking Dead új részét. Nem volt idõm nézni. Most megnéztem a mûsort: már két részt leadtak a 6. évadból, hétfõnként vetítik az új epizódot, szerda ismétlés.

Senior Member Fekete-Báró's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2020
    Thumbs Up
    Received: 79
    Given: 68

0 Not allowed!
    A Walking Dead jellegzetes motívumai más filmben is megjelennek. A Videa-n találtam: Zombi apokalipszis, 88 perces, kis költségvetésû, B-kategóriás film 2011-bõl. Sok negatív kritikát kapott, gagyi effektek vannak benne, de egyszer talán nézhetõ. Szerepel benne egy baseball ütõs férfi, akinek rákban halt meg a felesége, egy kreol nõ szamurájkarddal, zombikat sikeresen irtó íjászok és számszeríjászok, stb...

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 149
    Given: 2

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Fekete-Báró Hozzászólás megtekintése
    A Walking Dead jellegzetes motívumai más filmben is megjelennek. A Videa-n találtam: Zombi apokalipszis, 88 perces, kis költségvetésû, B-kategóriás film 2011-bõl. Sok negatív kritikát kapott, gagyi effektek vannak benne, de egyszer talán nézhetõ. Szerepel benne egy baseball ütõs férfi, akinek rákban halt meg a felesége, egy kreol nõ szamurájkarddal, zombikat sikeresen irtó íjászok és számszeríjászok, stb...
    A 3. évad elejéig bírtam, nekem igen unalmasnak tûnt...
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló varég Hozzászólás megtekintése
    A 3. évad elejéig bírtam, nekem igen unalmasnak tûnt...
    Én a 7. évad végéig néztem, de egyébként tényleg ellaposodott kicsit a cselekmény a késõbbi évadokban.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,119
    Given: 1,132

0 Not allowed!
    Most azzal került be a Walking Dead a köztudatba, hogy Twitteren nyomtak egy szöveget arról hogy LGBTQ, meg leszbikusság és akinek nem tetszenek az ilyen karakterek azok takarodjanak és nem kell nekik olyan nézõ aki nem LGBTQ rajongó, stb.

Nem tudom miért kell ez zombis sorozatot propagandával átitatni.

Semmi gond a leszbikus karakterekkel, van belõlük, meg volt is, de az ilyen erõltetett Tweetek, ezek borzalmasak...

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A Fear the Walking Dead sorozatból nekem Al az egyik kedvenc karakterem, aki leszbikus. Persze tudom, hogy az is az LMBT-propaganda része, hogy szimpatikus meleg, transz, stb. karaktereket írnak a sorozatokba. És akkor ezt most a Twitterrel is igazolták.

Bezzeg a zombiknak mindegy, hogy ki melyik nemhez vonzódik, vagy milyen a bõrszíne, ugyanúgy jó étvággyal megeszik.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Most azzal került be a Walking Dead a köztudatba, hogy Twitteren nyomtak egy szöveget arról hogy LGBTQ, meg leszbikusság és akinek nem tetszenek az ilyen karakterek azok takarodjanak és nem kell nekik olyan nézõ aki nem LGBTQ rajongó, stb.

Nem tudom miért kell ez zombis sorozatot propagandával átitatni.

Semmi gond a leszbikus karakterekkel, van belõlük, meg volt is, de az ilyen erõltetett Tweetek, ezek borzalmasak...
    Kicsit olyan ez, mint a rendszerváltás elõtt, amikor mindenben kötelezõen benne volt a propaganda, a "vörös farok", és még a tanóráknak is kellett, hogy politikai célja legyen.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,119
    Given: 1,132

0 Not allowed!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Megszereztem a World Beyond elsõ évadát magyar felirattal, és a Fear TWD új évadának az elsõ 7 részét magyarul, úgyhogy mehet a menet.