Karácsony alkalmából egy igazán ütõs cikkel készültem, a Klarus G35 bemutatójával.
Printable View
Karácsony alkalmából egy igazán ütõs cikkel készültem, a Klarus G35 bemutatójával.
Nekem az IPC1 töltõm szokta ezt csinálni ha túl le van merülve az akku. Ilyenkor pár másodpercre beteszem valami buta töltõbe, utána már nincs gond, tölti egybõl.
Következõ üzenetemben már írtam a folytatásról, hogy kaptam értesítést.
Vártam 2 hónapot, reklamáltam, 2nap és visszajött a pénz. De ilyesmivel foglalkozó csoportban olvastam hogy sokszor kerül fel ez a töltõ irreálisan alacsony áron.
Idén még egy cikket írtam a LIDL Tronic akkukról szerzett tapasztalatokról.
@Laci:
Mint elõttem is írták 99% kuka. Ha nem lenne az akkor nekilátna a töltésnek kb 10-15 percen belül. A túlmerült akkukat is fel tudja tölteni, tudja a 0V aktiválást is az Opus BT-C3100 töltõ.
Lítium akkut 0,5A ha lassú, kímélõ töltést szeretnél, ekkor nem nagyon fog a töltõnek a ventije beindulni, de felmehetsz nyugodtan 1A/akkura is, a 18650 akkuk bírják, bár pár %-ot csökkenni fog az élettartamuk. Szerintem nem számottevõ, ne foglalkozz vele, cserébe hamarabb végez. A töltési folyamat legvége a lassú, azon ez nem változtat, kb. 80-85%-ig tudja feltölteni az akkut nagy árammal, utána már szépen folyamatosan csökkenti az áramerõsséget.
A héten egy kevésbé sikeres vásárlásomról írtam, a Revtronic HL3A ULTRA fejlámpáról.
WestBam .
AAA AA 10440 és 14500-as akkukról nem írsz cikket / tesztet ?
Lítium akkukról lehet, ha egyszer ideérnek, csak ugye azokat lassú postával küldik, kb. 3-4 hete rendeltem vagy sokfélét éppen azért, hogy konkrét példákkal éljek. Télen nem jó fotózni, csak megint baromira késõn kaptam észbe, már õsszel meg kellett volna ezeket rendelni. Várhatóan két cikk lesz belõlük, de több spoilert nem engedek el ;)