sátrat mondtál. nem 65 m honvédségi ponyváról volt szó?
70 km/h szélben, esõben szúnyogok? na, azokkal sem találkoznék....:confused:
Printable View
http://www.youtube.com/watch?v=mG87LmjgMks#t=352
ez alatt aludjon, aki így megépítette. én fordítva szoktam, a csúcsát rögzítem a földre és a két közbülsõ részt emelem meg, a sarkok meg mennek le a földre. úgy egy fokkal jobb, de csak egy fokkal.
Hát nem valami nagyszám és erõs túlzással is csak a váz épült meg..közel 15 perc alatt elkészült. A lényeg itt a rendelkezésre álló anyagokból való építkezés volt. Sûrû fenyõágborításal és avar fekhely készítésével zártam volna az építkezést, sajna már kezdett sötétedni és nem akartam élesben is kipróbálni:)
Tehát ebbõl lett
Csatolmány 977
Ez
Csatolmány 978Csatolmány 979
Grafitos
mi tartja a helyén a szelement?
köszi, de az obis ponyva nem ér sokat. szana széjjel szakad, ha erõsebb terhelés éri. kiszakadnak a gyûrûk, szétfeslik az anyag, mellesleg a gyûrûk csak úgy találomra vannak feltéve, ahogy a kicióccónak sikerült beütni öket. egyébként meg vagy kb 2x3, vagy3x4, de ez már mindegy. ezt hittem, tudsz valahonnan JÓ 3x3-as ponyvát. de azér köszi
Amúgy az engem is érdekelne, mert az enyém sem szuperált valami jól..egy ringli ki is szakadt:duhos:
javaslat:
1. ha az obisod még bírja és csak a riglivel van gond, varrjál rá a riglik mellé hevederbõl füleket. a tapasztalat szerint azok jobban bírják.
2. nagyonkék ikeás vitorla
ne bízz nagyon az obisban. az elsõ 1-2 komolyabb viharban megadja magát. én legalább is pórul jártam. :cry: