Eredeti hozzászóló
ZeroPont
Sziasztok!
Ma délután csak egy kis apró, ám annál régebb óta húzódó, átalakítást eszközöltem a felszerelésem egy darabján. Már elég régóta megvan egy Mora 860 MG kés. Én teljes mértékig meg vagyok elégedve a Morákkal, de ez a darab nincsen nálam rendszeres használatban, mivel az elõre összekészített vészeseti csomagom egy darabja. Ám a múltkor mégis magammal vittem a terepre csak, hogy szokjam egy kicsit. És itt jött a meglepetés. A kés minden feladatban jól teljesített a dudvában de amikor megpróbáltam a szikravetõmet használni vele bizony csütörtököt mondott. :( A kés háta ugyanis túlságosan le van (volt) rajta kerekítve és a kaparóél hiánya miatt nem tudtam vele mûködésre bírni a szikravetõt. És éles helyzetben bizony roppant kellemetlen lett volna ezzel a ténnyel szembesülni, a tanulság az, hogy kipróbálás nélkül sose teszek többé semmit a csomagomba, legyen az akár a legegyszerûbb dolog is. :duhos: Ezért ma a hibát orvosolandó, szépen satuba fogtam a kést és egy fémreszelõvel klafa kis kaparóélt készítettem rá. Igaz nem nagy dolog, viszont így a kés máris jóval sokoldalúbban használható, és a szikravetõ most már hibátlanul mûködik vele. :)