Eredeti hozzászóló
WestBam
Egyetértek, ahhoz, hogy legyen ahhoz nagyon drága, meg egyébként is eléggé drága, kétség kívül!
De! Én dolgozni szoktam vele, mert egyszerûbb ehhez nyúlnom, mint elõvenni a megfelelõ szerszámot, ha egyáltalán van kéznél vagy a közelben. Dolgozni a kínaival rettentõen nehéz, ha egyáltalán sikerül, mert volt, hogy nem sikerült a csavart kitekerni, mert nem illeszkedett bele rendesen. Ezzel amit próbáltam jóval könnyebb volt, mert a szerszámok nem csak oda vannak téve, hanem tapasztalati alapon a megfelelõ méretû és minõségûek vannak rátéve. A gari cserét takar 25 éven belül ha jól tudom, ami szintén elég korrekt, persze csak akkor ha hivatalos forrásból veszed. Egyébként fizetned kell "bevizsgálási" díjat, ami elviszi az árelõnyt.
Én évek óta veszem és használom a kínai cuccokat, az EDC késem most is egy kínai folder. Ez megfelel, mert elég keveset vágok, akkor is ételt leginkább, vagy farigcsálok, ilyesmi. De a "munkaeszközbõl" általában a drágább az olcsóbb hosszabb távon. Ez is tapasztalat.