Oldala 8 of 10 ElsõElsõ ... 678910 UtolsóUtolsó
Eredmény 71 to 80 of 97

Topic: Multitool-ok, szerszámok, szerszám készletek

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 203
    Given: 237

0 Not allowed!
    Egyetértek, ahhoz, hogy legyen ahhoz nagyon drága, meg egyébként is eléggé drága, kétség kívül!
    De! Én dolgozni szoktam vele, mert egyszerûbb ehhez nyúlnom, mint elõvenni a megfelelõ szerszámot, ha egyáltalán van kéznél vagy a közelben. Dolgozni a kínaival rettentõen nehéz, ha egyáltalán sikerül, mert volt, hogy nem sikerült a csavart kitekerni, mert nem illeszkedett bele rendesen. Ezzel amit próbáltam jóval könnyebb volt, mert a szerszámok nem csak oda vannak téve, hanem tapasztalati alapon a megfelelõ méretû és minõségûek vannak rátéve. A gari cserét takar 25 éven belül ha jól tudom, ami szintén elég korrekt, persze csak akkor ha hivatalos forrásból veszed. Egyébként fizetned kell "bevizsgálási" díjat, ami elviszi az árelõnyt.
    Én évek óta veszem és használom a kínai cuccokat, az EDC késem most is egy kínai folder. Ez megfelel, mert elég keveset vágok, akkor is ételt leginkább, vagy farigcsálok, ilyesmi. De a "munkaeszközbõl" általában a drágább az olcsóbb hosszabb távon. Ez is tapasztalat.
    elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 69
    Given: 49

0 Not allowed!
    Ennyi.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2018
    Lakhely
    Bp. & BOL
    Thumbs Up
    Received: 2
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló WestBam Hozzászólás megtekintése
    Egyetértek, ahhoz, hogy legyen ahhoz nagyon drága, meg egyébként is eléggé drága, kétség kívül!
    De! Én dolgozni szoktam vele, mert egyszerûbb ehhez nyúlnom, mint elõvenni a megfelelõ szerszámot, ha egyáltalán van kéznél vagy a közelben. Dolgozni a kínaival rettentõen nehéz, ha egyáltalán sikerül, mert volt, hogy nem sikerült a csavart kitekerni, mert nem illeszkedett bele rendesen. Ezzel amit próbáltam jóval könnyebb volt, mert a szerszámok nem csak oda vannak téve, hanem tapasztalati alapon a megfelelõ méretû és minõségûek vannak rátéve. A gari cserét takar 25 éven belül ha jól tudom, ami szintén elég korrekt, persze csak akkor ha hivatalos forrásból veszed. Egyébként fizetned kell "bevizsgálási" díjat, ami elviszi az árelõnyt.
    Én évek óta veszem és használom a kínai cuccokat, az EDC késem most is egy kínai folder. Ez megfelel, mert elég keveset vágok, akkor is ételt leginkább, vagy farigcsálok, ilyesmi. De a "munkaeszközbõl" általában a drágább az olcsóbb hosszabb távon. Ez is tapasztalat.
    Igaz, amit mondasz, szerszámból tényleg érdemesebb minõségi(bbe)t venni, nekem rengetem szerszámom van, kéziszerszám és gépi egyaránt, a fontosabbak, gyakrabban használtak általában jó minõségûek. De a multitool az olyan hátizsákban hordozós eszköz (EDC) nálam, hogy ha nem volna a közelemben rendes szerszám, akkor is legyen valami pótlék. Elsõdleges szerszámként nehezen tudom elképzelni, de ha így lenne, akkor tényleg érdemes bevált minõséget választani. Bicskából van több svájci, Wenger és Victorinox is, ezek újonnan elég drágák volnának, de én használtan és ajándékba kaptam õket, ezek megfelelnek a célnak. (De akkor is húzós egy kis acéleszközért ennyit elkérni a brand és a marketing miatt... Ennyi pénzbõl 230 adag somlói galuskát vehetnék a miniszterelnöki hivatal Gundel menzáján.)
    Last edited by cattaro; 01-10-2019 at 06:15 PM.

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 127
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló cattaro Hozzászólás megtekintése
    (De akkor is húzós egy kis acéleszközért ennyit elkérni a brand és a marketing miatt... Ennyi pénzbõl 230 adag somlói galuskát vehetnék a miniszterelnöki hivatal Gundel menzáján.)
    Jogos, de sok esetben a somlóival nem tudsz elõbbre lépni a feladat megoldásában...
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2018
    Lakhely
    Bp. & BOL
    Thumbs Up
    Received: 2

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló varég Hozzászólás megtekintése
    Jogos, de sok esetben a somlóival nem tudsz elõbbre lépni a feladat megoldásában...
    Helyzetfüggõ, éhínség esetén napi egy somlóival 230 napig simán túl lehetne élni a budai várban a Karmelita kolostor katakombarendszerében, és sok kreatív megoldás születhetne egy olcsó multitoollal is, akár még további, rejtegetett, eltitkolt készletekhez is hozzá lehetne jutni ezáltal.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 69
    Given: 49

0 Not allowed!
    Az új jövevény, Leatherman Free!
    Pofás!
    Már kívül a csavarhúzók is, nem mint a "régieknél" szét kell nyitni ehhez.
    Jól néz ki!

https://www.youtube.com/watch?v=cscu7mZtENM

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 925
    Given: 957

0 Not allowed!
    Rég készítettem ilyen videót, úgyhogy most itt van egy.

12 az 1-ben multitool

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 925
    Given: 957

0 Not allowed!
    Egy videó hétvégére...

Apollo 101 szerszámkészlet. (Ezzel javítottam meg a robogót / cseréltem ki a karburátorát.)

Senior Member fater.lajos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Én karácsony elõtt vettem egy mozgó gagyi boltban egy kínai dugókulcs készletet.
    Hogy miért? Mert van benne metrikus meg collos kulcs is. A kerékpárom fele hazai, a másik fele amerikai. Kína ezt is megoldja...

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    nekem van egy mérõszalagom, ami ilyen, 3 méteres klasszik fém, gagyi házban

egy kincs