Összefutottunk ma a szemben lévõ telek tulajdonosával, kiderült eladja. Úgy néz ki megvesszük, kb. 1000m2.
4 diófa és néhány gyümölcsfa van rajta. A terv gyümölcsös, kert és egy pince/verem egyenlõre.
Printable View
Összefutottunk ma a szemben lévõ telek tulajdonosával, kiderült eladja. Úgy néz ki megvesszük, kb. 1000m2.
4 diófa és néhány gyümölcsfa van rajta. A terv gyümölcsös, kert és egy pince/verem egyenlõre.
Én meg nylon szemétel kitömött zsákot használok. Olyan szépen fogja meg a vesszöt és kb akkora mint egy ember középrésze.
Ma vadrózsamagot gyûjtöttem, kerítéssövény lesz belõle a "BOL"-nál ha minden jól alakul.
Láttam már sövényszerût belõle, csak úgy kell kötözni, metszeni hogy úgy nõjön ahogy akarom.
Nem a bejutás megakadályozása a cél hanem a telekhatár jelölése, olcsóbb mint a kerítés és még terem is sok c-vitamint :).
Zártkertes rész, eddig csak "vegetált", most akarom használatba venni.
Mire kialakul a kert arra talán megnõ kicsit és akadályozza valamennyire az átjárást is.
Elég nagy lehet a forgalom mert 2 helyen keresztbe egy csíkban még a füvet is nyírják rendszeresen.
Második szomszédban van egy pottyantós lehet oda vezet az út :).
U.i.:
Ha nem elég sûrû futtatok rá szedret is :)
A gyalogszeder az nagyon szemét tud lenni... :)
Én a Gledícsiát (lepényfa vagy szentjánoskenyérfa ) Gleditsia triacanthos L. ajánlom. Ágtövise van, magja ehetõ, nálunk szinte bárhol jól megél. Róka biztos sövény is nevelhetõ belõle.