Elõítéletesnek minõsíteni valakit nagyon de nagyon SÉRTÕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem tudom van e értelme belekezdeni ennek a kérdésnek a "megvitatásába"? Nem akarok még egy parttalan vitát.
Printable View
Elõítéletesnek minõsíteni valakit nagyon de nagyon SÉRTÕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem tudom van e értelme belekezdeni ennek a kérdésnek a "megvitatásába"? Nem akarok még egy parttalan vitát.
Az íreknek az angolok kormánya miért sajátjuk? :duhos:
Elõítéletes = aki nem ismer valamit vagy valakit és úgy alkot véleményt szerintem.
Akinek évtizedes rálátás van egy FOLYAMATRA és látja az irányát az mondhat véleményt sõt szerintem kötelesség is.
Egyébként nem arra céloztam hogy a bevándorlók t.isták lesznek hanem a LESZÁRMAZOTTAIK potenciálisan azok lehetnek és ennek a VALÓSZÍNÛSÉGE HATVÁNYOZOTTAN NAGYOBB mint az õslakos népességnél.
egy kicsit vissza kerestem azt a vitatkozast amikor a meleg szulokrol vitaztunk, arrol, hogy kepesek-e a melegek gyerekeket nevelni
ime az egyik kommented: ,,Megdöbbentõ amiket írsz. Komolyan gondolod hogy két torz személy fel tud nevelni egy egészséges gyermeket?''
szerintem ez meg az elozo kommented onmagaert beszel, hogy mennyire vagy eloiteletes a masokkal es a massagal szemben.
Nem feltétlen kell hozzá elõítélet!
Mert ha nem normális (szakrálisan) egy család, akkor a gyerek se lesz normális! (legfeljebb kívülrõl nézve)
Ha holisztikus lenne az orvostudomány, akkor már mindenki látná a buktatóit,
de mivel nem így van még, ezért a többség nem lássa mivel jár az ilyen család alapítása!
akkor neked meg fogalmazasra kell gyurnod nem is keveset. mert amit irsz az eloiteletes akar mennyire is magyarazod, hogy nincsenek eloiteleteid.
ha azt mondanam, hogy minden gazda nevu kommentelo hatvanyozottan nagyobb valoszinuseggel terrorista mert gazdanak hivjak oket az nem lenne eloiteletes?