Oldala 88 of 184 ElsõElsõ ... 3878868788899098138 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 871 to 880 of 1833

Topic: Illegális bevándorlás/bevándorlás/menekültek

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Elõítéletesnek minõsíteni valakit nagyon de nagyon SÉRTÕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Nem tudom van e értelme belekezdeni ennek a kérdésnek a "megvitatásába"? Nem akarok még egy parttalan vitát.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Az íreknek az angolok kormánya miért sajátjuk?

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Elõítéletes = aki nem ismer valamit vagy valakit és úgy alkot véleményt szerintem.

Akinek évtizedes rálátás van egy FOLYAMATRA és látja az irányát az mondhat véleményt sõt szerintem kötelesség is.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Egyébként nem arra céloztam hogy a bevándorlók t.isták lesznek hanem a LESZÁRMAZOTTAIK potenciálisan azok lehetnek és ennek a VALÓSZÍNÛSÉGE HATVÁNYOZOTTAN NAGYOBB mint az õslakos népességnél.

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló GAZDA Hozzászólás megtekintése
    Egyébként nem arra céloztam hogy a bevándorlók t.isták lesznek hanem a LESZÁRMAZOTTAIK potenciálisan azok lehetnek és ennek a VALÓSZÍNÛSÉGE HATVÁNYOZOTTAN NAGYOBB mint az õslakos népességnél.
    es ez mi ha nem eloiteletesseg? na ne rohogtessel mar azzal, hogy te nem vagy eloiteletes.
    meg direkt nagybetukkel is irtad: VALÓSZÍNÛSÉGE HATVÁNYOZOTTAN NAGYOBB ennel mar nem is tudom mi lehetne jobb pelda ha azt akarnam bemutatni, hogy mi az eloiteletesseg!

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    egy kicsit vissza kerestem azt a vitatkozast amikor a meleg szulokrol vitaztunk, arrol, hogy kepesek-e a melegek gyerekeket nevelni
    ime az egyik kommented: ,,Megdöbbentõ amiket írsz. Komolyan gondolod hogy két torz személy fel tud nevelni egy egészséges gyermeket?''
    szerintem ez meg az elozo kommented onmagaert beszel, hogy mennyire vagy eloiteletes a masokkal es a massagal szemben.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló forestwalker Hozzászólás megtekintése
    es ez mi ha nem eloiteletesseg? na ne rohogtessel mar azzal, hogy te nem vagy eloiteletes.
    meg direkt nagybetukkel is irtad: VALÓSZÍNÛSÉGE HATVÁNYOZOTTAN NAGYOBB ennel mar nem is tudom mi lehetne jobb pelda ha azt akarnam bemutatni, hogy mi az eloiteletesseg!
    Ismételni tudom magam: szövegértés! Gondold át picit. Addig is béke veled!

Senior Member BragBOL's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up
    Received: 42
    Given: 17

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló forestwalker Hozzászólás megtekintése
    egy kicsit vissza kerestem azt a vitatkozast amikor a meleg szulokrol vitaztunk, arrol, hogy kepesek-e a melegek gyerekeket nevelni
    ime az egyik kommented: ,,Megdöbbentõ amiket írsz. Komolyan gondolod hogy két torz személy fel tud nevelni egy egészséges gyermeket?''
    szerintem ez meg az elozo kommented onmagaert beszel, hogy mennyire vagy eloiteletes a masokkal es a massagal szemben.
    Nem feltétlen kell hozzá elõítélet!
    Mert ha nem normális (szakrálisan) egy család, akkor a gyerek se lesz normális! (legfeljebb kívülrõl nézve)
    Ha holisztikus lenne az orvostudomány, akkor már mindenki látná a buktatóit,
    de mivel nem így van még, ezért a többség nem lássa mivel jár az ilyen család alapítása!
    Gyûjtsd szelektíven a hulladékot, hasznosíts újra! Jó-jó, de hol a jéghegy?

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló GAZDA Hozzászólás megtekintése
    Ismételni tudom magam: szövegértés! Gondold át picit. Addig is béke veled!
    akkor neked meg fogalmazasra kell gyurnod nem is keveset. mert amit irsz az eloiteletes akar mennyire is magyarazod, hogy nincsenek eloiteleteid.

ha azt mondanam, hogy minden gazda nevu kommentelo hatvanyozottan nagyobb valoszinuseggel terrorista mert gazdanak hivjak oket az nem lenne eloiteletes?

Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló BragBOL Hozzászólás megtekintése
    Nem feltétlen kell hozzá elõítélet!
    Mert ha nem normális (szakrálisan) egy család, akkor a gyerek se lesz normális! (legfeljebb kívülrõl nézve)
    Ha holisztikus lenne az orvostudomány, akkor már mindenki látná a buktatóit,
    de mivel nem így van még, ezért a többség nem lássa mivel jár az ilyen család alapítása!
    ezt nem hiszem el, de komolyan. te se latod amit irsz?
    ,,Mert ha nem normális (szakrálisan) egy család, akkor a gyerek se lesz normális!''
    ha apam cigizett akkor egyertelmu, hogy en is dohanyos leszek igaz? vagy ha anyam alkoholista volt akkor en is pias leszek?

A topic keresõszavai: