Hogy érted ezt? TE NEM GÁZPISZTOLLYAL JÁRSZ BEVÁSÁROLNI? Akkor minek költöttél rá annyi pénzt?
Én már egy éve azzal járok...
Printable View
Ha már COVID-19 napló a topic címe, leírom: a héten én is megkaptam az elsõ szurit. A ruszkit.
50 év alatti vagyok, nincs krónikus betegségem. A Szt. László kórházban, félóra alatt lement a procedúra, flottul meg volt szervezve minden.
Mondjuk azt még mindig nem értem, hogy mindig a maszkhordásra fogják hogy nincs influenza, a korona meg csak egyre jobban terjed. Most akkor használ a maszk vagy nem? Ha a koronára nem használ, akkor az influenza miatt hordjuk? Vagy az emberek megnyugtatásra?
Ez igaz. Mondjuk a jó megoldást én sem tudnék :(
Több intézkedésük is úgy tûnik, hogy értelmetlen, csak hát valamit elõ kell adni hogy õk próbálkoznak.
Világviszonylatban gondoltam. 7 milliárd 800 millióval számoltam az emberiséget, és eddig 130 millió 260 ezer körül van a világon az igazolt covid-fertõzöttek száma. Az 1,67 %. Ha az igazolt influenza-fertõzöttek aránya kb. az emberiség 5 %-a szokott lenni évente, akkor ez háromszoros arány. Ráadásul az 1,67 % már nem 1 éves adat, mert lassan másfél éve jelent meg a világban a covid.
De mindegy, mert úgy látom, hogy mostanra jutottak el arra a pontra az emberek, hogy már nem lehetséges az érveken alapuló kommunikáció. Ha a covid/oltás kerül szóba, nem lehet közelíteni az ellentétes álláspontokat, úgyhogy ez van. Remélem, nem olvasunk majd a bûnözés-topikban nem-oltás miatti bántalmazásokról.
Azért megkérdezem újra, mert még csak 845-ször kérdeztem: a 17 amerikai államban miért nincsenek hullahegyek? :)
Nem fogadjuk el, mert nem csak a magyarországi maszkviselésrõl van szó. Az influenza világszerte maradt el.