Idézet Eredeti hozzászóló bel Hozzászólás megtekintése
Szerintem amikor lesz eleg vakcina, es ezert keves covid eset lesz, akkor indokolt lesz kontakt-kutatast vegezni, es ilyen esetben gondatlansagbol okozott emberoles buntette miatt par ev foghazat kiosztani.
Szerintem sokkal egyszerûbb lenne most kivégezni azokat, akik nem regisztráltak, és akkor késõbb nem kellene veszõdni ezzel.

Amúgy ezek a távoli jövõ ködébe veszõ, mesterkélt elméleti példákra alapozó "érvelések" az aljas hülye gyáva férgezésrõl és a nem oltottak börtönbe zárásáról még itt is, egy értelmes és kulturált fórumon, engem már jobban megijesztettek, mint a covid. Lehet én is gázpisztollyal fogok járni most már bevásárolni is. Random emberek kérdés nélkül mesélik nekem, hogy beoltották õket. A cél nyilván az, hogy cserébe én is osszam meg velük, hogy engem oltottak-e, regisztráltam-e. Ezt nem szoktam megtenni - majd ha a kormány akarja, bevezet egy megkülönböztetõ jelzést/tetoválást/billogot/csonkítást azoknak, akik nem kérik az oltást. De lehet, hogy ha elmondanám, hogy nem regisztráltam, akkor meglincselnének. Még jó, hogy feltankoltam gáztölténybõl.