Csak nehogy utánad menjen és megvegye a szomszéd telket:gonoszrohog:
Printable View
Csak nehogy utánad menjen és megvegye a szomszéd telket:gonoszrohog:
Most láttam a hírekben, hogy földrengés volt nálatok. Nem is kicsi.
Egyben vagy még?
Éjjel dolgoztam, úgyhogy ha volt is földrengés nappal, azt átaludtam. :haha:
Majd megnézem a hírekben. :)
Hátha összedõlt a szomszéd háza!
Ha igen akkor gondolom megengeded hogy amíg fel nem épül nálatok lakjon:D:nanem::gonoszrohog:
Nem. Inkább ráhívom a városi hatóságokat, hogy tiszta rom a háza és büntessék meg érte. :haha: Ha 15 centi magas fûért lehet büntetni, akkor biztosan lehet az összedõlt házért is.
Magyarországon szerintem az ilyet simán szájba vágnák...
Magyarországon én is szájba vágnám. :)
http://gifrific.com/wp-content/uploa...woman-slap.gif
Felmentem a házhirdetõs oldalra és nem találtam a házat amit már 1 hónapja nézek meg minden nap. 10 hold föld, 3 szoba, 2 fürdõszoba, tûrhetõ áron. Levették a weboldalról, biztosan elkelt. Még a fele pénzem se volt meg rá. :(
Közben olvasom a magyar híreket, ingyen osztják az 5-8 milliós házakat az embereknek. Más miért kap én meg miért nem? Pedig én dolgozom és adót is fizetek. :(
Egy újabb lehetõség amit pénz nélkül nem tudtam kihasználni.
Gondolom azt is nézik hogy te csak egy bevándorló vagy, meg nem tudom van-e gyereked de biztos elõny lenne. De valószínûleg egy õslakosnak elõbb adnak bármit mint neked.
Magyarországon osztják a házakat, nem itt. Itt nem osztanak házat senkinek. (Majd beteszem a másik topicba a hírek közé.)
Itt az õslakos nincs elõnyben a bevándorlóval szemben. Nagyon kevés olyan dolog van amit egy bevándorló nem tehet meg, egy született polgár pedig igen. Egyszerûen csak nincs elég pénzem, ez a gond. :(
Nem lehetsz elnök! :)
Jó példa. :D
Maradjunk annyiban, hogy itt sem az "õslakosok" kapják azokat a földeket/házakat...
Nem tudom, de a lényeg hogy én biztos nem kaptam és nem is fogok kapni semmit az államtól.
Csak rossz látni hogy minden jó lehetõség elúszik. Volt 40 hold föld, olcsóért. Volt 16 hold föld, szép házzal. Mára már mind elkelt. A többség már leginkább 2-3 hold földdel van, de azok is 40ezer dollár felett. Majdnem 10.000.000 forint. Kinek van annyija? Még 6-om sincs, 4-em sincs, 3-am sincs. :hogymi: A gazdasági visszaesésnek vége és az ingatlanok ára folyamatosan növekszik. Ami másfél éve 25ezer dollár volt, az most 40ezer. Illetve még sokkal több, már ha egyáltalán árulnak olyat, mert minden jó hely eltûnt. Megvették és eltûntek a jó ajánlatok az összes hirdetõs oldalról.
Az egyik fõnököm mondta hogy miért nem veszek a városban egy házat, olyan helyen ahol olcsó? Több okból. Az egyik hogy utálom a várost. A másik hogy a közbiztonság rossz. A harmadik hogy egy városi ház nem preppernek való. Szeretnék csirkéket tartani, megpróbálkozni a gazdálkodással. Egy városban az nem lehetséges. Városban nincs erdõ és mezõ. Városban szomszédok vannak. Városban szabályok vannak. Beleugatnak hogy mekkora a fû az udvarodon. Mi van ha mégis úgy döntenék hogy vadásznék? Város közepén nem lehet.
Szeretnék egy nagyobb földterületet, rajta egy házzal. Ki akarok ülni egy hintaszékbe, ami a ház verandáján van és puskával a kézben nézném a naplementét. Jól hangzik nem?
http://4.bp.blogspot.com/-sDKQxVfeZg..._o6yc_jet8.jpg
Valahonnan pénzt kell szereznem, mert olyan dolgot találtam amit meg kellene vennem. 25%-os árengedmény. :hogymi:
Ma voltam a lõtéren. De azt a rohadt nagy tömeget. :huuu:
Parkoló tele. A maradék helyen kocsik. De még kint az úton is állt kocsi, mert az már a lõtér közelébe se tudott bejutni.
Lesz néhány videó, de semmi különlegesség. Egymás hegyén-hátán álltak az emberek, a célpontkirakásra legalább 20 percet várni kellett.
Megint beszólt a város. Nem tetszik nekik a ház elõtti fû, a hátsó udvarban a fû, a kerítés mellett a fû. Ez megint a szomszéd, mert sehová nem járnak füvet vizsgálni hívás nélkül! A fû nagyjából 4 centivel magasabb a szomszédénál. Többször havazott, -10 fok alatt is volt már, a fû már rég nem is nõ. Ugyanakkora mint 2 hónapja. Erre most ragasztanak ilyeneket a bejárati ajtónkra? Igen, a szomszéd azóta is bõszen nyírja a füvet, nem számít hogy fagypont körüli a hõmérséklet, mert tegnap is búgatta a fûnyíróját. Teljesen bolond.
Arra azért kíváncsi lennék hogy a város miért ugrik minden füttyentésére.
Mi van ha én december közepén nem akarok dérben-fagyban füvet nyírni. Fõleg ha a fû nem is magas? Fele akkora sincs mint nyáron volt. Ráadásul direkt megnéztem az utcában a többi szomszéd udvarát. Van amelyiknek szemét van a gyepjén. Van amelyiknek elborítja a fákról lehullott gally és ágrengeteg. Az üzletek körül lévõ területet már meg se említem, az egész egy szeméttelep, eldobált csikkek százai, kerítésen lobogó nejlonzsák, nejlonszatyrok, eldobált gyorskajás dobozok, vizes flakonok.
Nem számít, a lényeg hogy nálunk 4 centivel magasabb a fû.
nem is tudtam, hogy szeretnél csirkézni és gazdálkodni :D
Ez a verandán ücsörgés puskával a kézben nagyon megkapó életérzés..csinálnám
Aki télen füvet nyír az szimplán csak hülye, ne törõdj vele
Nem is törõdnék, csak mindig amiatt kell aggódni hogy meg akarnak büntetni. Most épp azért, mert nem nyírok télen füvet. Igazából még soha egyik szomszéd ajtaján se láttam ilyen színes papír figyelmeztetést, pedig van olyan ház, ami elõtt halomban állt a ronggyá ázott újságpapír. Egy alkalommal 11 darabot számoltam meg. :hogymi: Jó nagy szemétkupac volt.
A város kirendelt egy kertész-céget. Egy akkora fûnyíró-jármûvel vágják az a +4 centit mint egy fél autó. :rolleyes: Ha decemberben füvet kell vágni, akkor július közepén meg majd felszólítást kapunk hogy hányjuk el a havat? :hogymi: Végül is, reggel is -4 fok volt és most sincs több 1 foknál, ilyenkor kell füvet nyírni. Nem csak a szomszéd hülye, hanem a polgármesteri hivatal is.
Te meg szólj be, hogy a szomszéd füvezik!
Az biztos hogy mániás füvezõ. Képes minden másnap nyírni a füvet. A múltkor -szerintem- a lánya nagyon köszönni akart nekem, de hátulról egyformának néznek ki, úgyhogy nem köszöntem neki. Aztán mondta hogy "mondanád hogy szia?" és akkor mondtam. Gondolom hogy fogalma sincs arról hogy mekkora bolond az anyja. Lehet mondanom kellene neki ha legközelebb látom. :rolleyes: "Anyád bolond, zárasd diliházba!" :haha:
Képi illusztráció:
http://i2.cdn.turner.com/dr/hln/www/.../04/snow_0.jpg
Úgylátszik arra felé is elgurult a gyógyszer...
Olvasom a hozzászólásokat néhány helyen. Jó sok ember nyavalyog a múlt heti videóm miatt. Megint jönnek a kesztyû-ellenesek, aztán sokaknak nem tetszett a zene. (Mióta lett az Egyesült Államok rock-ellenes?) És persze a siránkozás, hogy nincs a barátnõm a videóban. Mégis hol írtam hogy benne van? A pisztolya benne van. Meg hogy nincs lövés. Mert az ezen a héten lett. A Beretta videójában -amit 850.000-en néztek meg Youtube-on- sincs lövés. Csak videó az alkatrészekrõl és a kész puskáról. Nõ sincs benne! Amúgy se értem hogy mit akarnak nõket nézni. Aki annyira be van izgulva, az ne fegyverfórumokon nézelõdjön, hanem az xhamster-en. :huuu:
Vak sötét van odakint, a szomszédunk a mi házunk elõtt söprögeti a vizet az utca csatornájába. Miért zavarja õ az, hogy más háza elõtt, esõ után, van egy kis víz az utcán? Persze ha minden más zavarja, akkor miért pont ez ne zavarná.
Ma már nem bírtam nézni. Felszedtem néhány szemetet hazafelé jövet. Mûanyag flakonokat. Miért kell eldobni azokat? Én haza bírtam õket hozni, akkor aki ivott belõlük az is elbírta volna õket amíg nem ér egy kukához. Nem baj, mi majd elvisszük a flakonokat oda ahol szét van válogatva a szemét. (mûanyag, üveg, papír, kartonpapír, elemek és akumlátorok)
Itt a szomszéd. Söpri a vizet a csatornába. Mi a francot érdekli ezt a nõt, hogy elõttünk van víz az utcán? Megérteném ha õ is szemetet szedne fel, de vizet söpörni? :confused:
http://i.imgur.com/lJ9Tra1.jpg
Szõke......
Nem a hajszíne zavar, hanem a viselkedése. :D
Aztarohadt. Kivittem egy régi rossz tévét a garázsba. Nem tudom mikor gyárthatták, de hatalmas volt és legalább 50 kiló. Persze megfogni se lehetett rendesen. Vagy 25 percen át küszködtem mire kiértem vele az ajtón. :huuu: De a végén csak sikerült és kint van a garázsban. Kivittem mellé 4 rossz hõsugárzót is. Néha nem árt egy kis lomtalanítás és takarítás. De legalább a nehéz ügyet így már letudtam. :)
A hõsugárzó levágta a biztosítékot. Aztán megint. Másodjára nem is sikerült megjavítani. A Net is elment vagy 16 órára. :duhos:
A szomszéd tegnapelõtt hajnali fél 6-kor nekiállt havat hányni. Nincs munkája, fél centi hó volt, de felkelt és kotorta. Minek? Most meg az utcán kezdte el hányni a havat. Az utcán!
Biztos olvasott a közmunkaprogramról!
Mentem a dolgomra, esik a porhó, gyalogolok, aztán egyszer csak kinyúltam a betonon. Tisztára le van fagyva minden és a hó miatt nem is látni. Nem ütöttem meg magam, de mire megjáram, addigra még 6-szor (számoltam) csúsztam meg. Mikor visszaértem, akkor arra gondoltam hogy jó, csak 1-szer estem el de nem ütöttem meg magam. Kibírom. Erre a ház elõtt megint elestem és beütöttem a derekam. :huuu:
Miért nem szóltál a kedves szomszédnak:D? -biztos ellapátolta volna elõtted a havat, lehet ez a hobbija.:D
Ne is mondd. 3 centi esett, de már kaparja mint az õrült.
Na látod, ha beszereznétek egy 600 dolláros hordozható kandallót, akkor nem lenne olyan hideg nálatok, és ilyen esetekre lenne több vödör hamu, amit szétszórhatsz csúszásgátlónak :)
Amúgy ha nem vagyok indiszkrét, megkérdezhetem mi a munkád? Néha említed, hogy munkaügyben menned kell valahová, aztán utána máshol írod, hogy sokszor otthonról dolgozol, meg ilyenek, és bár a fantáziám jól fejlett, elképzelni sem tudom, hogy mit dolgozhatsz :)
Itthon dolgozom, de kétnaponta posta-ügyben teszek egy kört. :) De 3 féle munkám van. Általában mindig csak itt ülök itthon és pepecselek.
Elõször tõlünk a 4. szomszédnál estem el, de visszafelé jövet a ház elõtt, de a ház elõtti szomszéd járdáján. A hamu ebben az esetben nem segített volna. :haha: És persze són kívül mást eddig még nem láttam hogy használtak volna itt, ki tudja, lehet hogy a hamuért is jól megbüntetnének.
Mindenhol ahol megcsúsztál pereld be a tulajt 50000-re!
Vagy lehet elég csak a szomszédasszonyt.