Oldala 35 of 178 ElsõElsõ ... 2533343536374585135 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 341 to 350 of 1779

Topic: Tulelo blogja

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 1,023
    Given: 1,031

0 Not allowed!
    Nem is törõdnék, csak mindig amiatt kell aggódni hogy meg akarnak büntetni. Most épp azért, mert nem nyírok télen füvet. Igazából még soha egyik szomszéd ajtaján se láttam ilyen színes papír figyelmeztetést, pedig van olyan ház, ami elõtt halomban állt a ronggyá ázott újságpapír. Egy alkalommal 11 darabot számoltam meg. Jó nagy szemétkupac volt.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A város kirendelt egy kertész-céget. Egy akkora fûnyíró-jármûvel vágják az a +4 centit mint egy fél autó. Ha decemberben füvet kell vágni, akkor július közepén meg majd felszólítást kapunk hogy hányjuk el a havat? Végül is, reggel is -4 fok volt és most sincs több 1 foknál, ilyenkor kell füvet nyírni. Nem csak a szomszéd hülye, hanem a polgármesteri hivatal is.

Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    May 2013
    Lakhely
    Föld
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 0

0 Not allowed!
    Te meg szólj be, hogy a szomszéd füvezik!
    Aki nem vágott még fát géppuskával, az nem is ember!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Az biztos hogy mániás füvezõ. Képes minden másnap nyírni a füvet. A múltkor -szerintem- a lánya nagyon köszönni akart nekem, de hátulról egyformának néznek ki, úgyhogy nem köszöntem neki. Aztán mondta hogy "mondanád hogy szia?" és akkor mondtam. Gondolom hogy fogalma sincs arról hogy mekkora bolond az anyja. Lehet mondanom kellene neki ha legközelebb látom. "Anyád bolond, zárasd diliházba!"

Képi illusztráció:

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Magyarország
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Úgylátszik arra felé is elgurult a gyógyszer...

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Olvasom a hozzászólásokat néhány helyen. Jó sok ember nyavalyog a múlt heti videóm miatt. Megint jönnek a kesztyû-ellenesek, aztán sokaknak nem tetszett a zene. (Mióta lett az Egyesült Államok rock-ellenes?) És persze a siránkozás, hogy nincs a barátnõm a videóban. Mégis hol írtam hogy benne van? A pisztolya benne van. Meg hogy nincs lövés. Mert az ezen a héten lett. A Beretta videójában -amit 850.000-en néztek meg Youtube-on- sincs lövés. Csak videó az alkatrészekrõl és a kész puskáról. Nõ sincs benne! Amúgy se értem hogy mit akarnak nõket nézni. Aki annyira be van izgulva, az ne fegyverfórumokon nézelõdjön, hanem az xhamster-en.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Vak sötét van odakint, a szomszédunk a mi házunk elõtt söprögeti a vizet az utca csatornájába. Miért zavarja õ az, hogy más háza elõtt, esõ után, van egy kis víz az utcán? Persze ha minden más zavarja, akkor miért pont ez ne zavarná.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Vak sötét van odakint, a szomszédunk a mi házunk elõtt söprögeti a vizet az utca csatornájába. Miért zavarja õ az, hogy más háza elõtt, esõ után, van egy kis víz az utcán? Persze ha minden más zavarja, akkor miért pont ez ne zavarná.
    Mert beteg ember, és gondolom nyugger is.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ma már nem bírtam nézni. Felszedtem néhány szemetet hazafelé jövet. Mûanyag flakonokat. Miért kell eldobni azokat? Én haza bírtam õket hozni, akkor aki ivott belõlük az is elbírta volna õket amíg nem ér egy kukához. Nem baj, mi majd elvisszük a flakonokat oda ahol szét van válogatva a szemét. (mûanyag, üveg, papír, kartonpapír, elemek és akumlátorok)

Itt a szomszéd. Söpri a vizet a csatornába. Mi a francot érdekli ezt a nõt, hogy elõttünk van víz az utcán? Megérteném ha õ is szemetet szedne fel, de vizet söpörni?

Senior.Member fisligery's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Szõke......