És a rendõr miért vonja felelõsségre? Mert élõben mutatja meg azt, ami amúgy is ott lóg mögötte a falon? Ha Vászonra van festve és bekeretezve, akkor mûvészet, ha élõben mutatja meg ugyanott, akkor közszeméremsértés? :)
Printable View
Hûtõ ügyben nem nagyon tudok segíteni. Azt viszont tudom hogy hûtõ nélkül nem könnyû az élet. Sokáig nélküle éltünk. (Igaz, nem haltunk bele hogy nem volt, csak nyáron húzósabb volt miatta a helyzet.)
A. L. Ias
kettõsmérce:haha:
Köszönöm a válaszokat :)
Megnézem azokat a boltokat is.
És hát igen, mi már február óta élünk hûtõ nélkül.
Sokkal többet kell költeni az ételre és/vagy szinte minden nap fõzni kell. Õrület.
Elõtte csak megvettem a boltban az adalékmentes, de elõsütött-fagyasztott csirkét, bevágtam a mikróba ha nagyon éhes voltam és kimerült, és mint a mesében :)
Ahogy neten elnéztem a drága (felsõkategóriás) hûtõszekrényekbõl nagyon!! sokat engednek, de az olcsókból max 5-10 ezret és az is fiktív.
De azért jó :)
Mi úgy oldottuk meg, hogy sok olyat vásároltunk ami nem volt romlandó. (száraztészta, zabpehely, rizs) A tartós tej elvan hûtõ nélkül is. És persze sûrûbben kell boltba járni, és kevesebbet kell vásárolni, mert ha túl sokat veszel, rád romlik. Mi nem költöttünk többet ételre -sõt, kevesebbet-, viszont nagyon számolni kell hogy mibõl mennyit érdemes venni, hogy ne legyen maradék, mert a maradékot csak hûtõvel érdemes hagyni.
Igen, a tartós tej nálunk is bejött, de néha ha nem fogyott el az egész doboz, másnapra a maradék 1-2 deci megromlott.
Másrészt nekem a hús hiányzik leginkább. csirkemell, ilyesmi. Konzervet nem szeretem.
Nálunk tej úgy sose romlott meg. Ketten megittuk. :)