Oldala 92 of 221 ElsõElsõ ... 42829091929394102142192 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 911 to 920 of 2204

Topic: Off topic

Senior Member A. L. Ias's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló glassbox Hozzászólás megtekintése
    Az is lehet, hogy be volt tépve, kíváncsi lennék mit mondott a rendõröknek.
    És a rendõr miért vonja felelõsségre? Mert élõben mutatja meg azt, ami amúgy is ott lóg mögötte a falon? Ha Vászonra van festve és bekeretezve, akkor mûvészet, ha élõben mutatja meg ugyanott, akkor közszeméremsértés?

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló A. L. Ias Hozzászólás megtekintése
    És a rendõr miért vonja felelõsségre? Mert élõben mutatja meg azt, ami amúgy is ott lóg mögötte a falon? Ha Vászonra van festve és bekeretezve, akkor mûvészet, ha élõben mutatja meg ugyanott, akkor közszeméremsértés?

Talán azért, mert nem engedélyezte neki a galéria.
    Ha mondjuk feltett volna egy képet a nemes szervérõl engedély nélkül a falra, ugyanúgy a rendõr vitte volna el. Szóval itt másról lehet szó.

Senior Member astonferi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    budapest
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Sziasztok!
    Most fogok a barátnõmmel hûtõt venni a közeljövõben, egy virtuális 50 ezres határt szabtunk ki, amit egy nagyon kicsit most úgy néz ki túl lépünk, ezt a darabot néztük ki:
    http://www.edigital.hu/Felulfagyaszt...y-p329614.html
    Prepper szempontból fontos a fagyasztó is, mivel a szekrény nagyon alacsony, valószínûleg pultmagasságba fogom emelni egy bútorelemmel.
    Jó ez a hûtõszekrény ennyiért? Vagy vásároljunk bátran valami használtat?
    Nekem még a borhûtõk is tetszenek. Akár élelmiszer tárolásra is be merném vállalni, mert ha jól látom kompresszoros, de lehet, hogy penészedne.
    http://www.muszakistore.hu/candy-rak...to-p-9653.html
    Cserébe kevesebbet kellene nyitogatni, mutatós is.
    Ennyi pénzért lehet, hogy egy-egy megbízható használt fagyasztót és sima hûtõt is be tudnánk szerezni, de fontos lenne a megbízhatóság. Mit tanácsoltok? Esetleg valakinek van valami különleges forrása hûtõszekrényvásárlás esetére?
    vannak külsõ sérült ( be van horpadva megkarcolva ) nem vészes viszont jó az ára. van 2 bolt is ilyen pesten az egyik zuglóban a nagy lajos kir u .bosnyák u. sarkán. leértékelt áruk boltja a neve

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 1,063
    Given: 1,078

0 Not allowed!
    Hûtõ ügyben nem nagyon tudok segíteni. Azt viszont tudom hogy hûtõ nélkül nem könnyû az élet. Sokáig nélküle éltünk. (Igaz, nem haltunk bele hogy nem volt, csak nyáron húzósabb volt miatta a helyzet.)

Senior Member kovu78's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    A. L. Ias
    kettõsmérce

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Köszönöm a válaszokat
    Megnézem azokat a boltokat is.
    És hát igen, mi már február óta élünk hûtõ nélkül.
    Sokkal többet kell költeni az ételre és/vagy szinte minden nap fõzni kell. Õrület.
    Elõtte csak megvettem a boltban az adalékmentes, de elõsütött-fagyasztott csirkét, bevágtam a mikróba ha nagyon éhes voltam és kimerült, és mint a mesében

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Ahogy neten elnéztem a drága (felsõkategóriás) hûtõszekrényekbõl nagyon!! sokat engednek, de az olcsókból max 5-10 ezret és az is fiktív.
    De azért jó

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Köszönöm a válaszokat
    Megnézem azokat a boltokat is.
    És hát igen, mi már február óta élünk hûtõ nélkül.
    Sokkal többet kell költeni az ételre és/vagy szinte minden nap fõzni kell. Õrület.
    Mi úgy oldottuk meg, hogy sok olyat vásároltunk ami nem volt romlandó. (száraztészta, zabpehely, rizs) A tartós tej elvan hûtõ nélkül is. És persze sûrûbben kell boltba járni, és kevesebbet kell vásárolni, mert ha túl sokat veszel, rád romlik. Mi nem költöttünk többet ételre -sõt, kevesebbet-, viszont nagyon számolni kell hogy mibõl mennyit érdemes venni, hogy ne legyen maradék, mert a maradékot csak hûtõvel érdemes hagyni.

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Igen, a tartós tej nálunk is bejött, de néha ha nem fogyott el az egész doboz, másnapra a maradék 1-2 deci megromlott.
    Másrészt nekem a hús hiányzik leginkább. csirkemell, ilyesmi. Konzervet nem szeretem.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nálunk tej úgy sose romlott meg. Ketten megittuk.