Koszonom a linkeket, ahogy nezem lehet hogy jobban jarnank ha mondjuk Luisanaban vennenk hazat.
Printable View
..errõl az jut eszembe ahogy az Alienek másztak a csöveken a filmbe :eek:..viccet félretéve egy összeomlásnál én is szívesebben fészkelném be magam egy élelmiszerboltba,mint az erdõbe...az jó ha valaki nyitott szemmel jár....:thumbup
Persze, bár nyilván érted, hogy én nem a csövekbe másznék bele, hanem a csövek közötti szervíztérbe. Egy összeomlásnál egyébként, ha jönnek a komolyabb fosztogatók és nincs valamilyen szintû rendfenntartás (kijárási tilalom, stb) szerintem nagyon hamar szétverik az ilyen üzleteket, és akkor a plafon is jönne. Nem biztos, hogy biztonságos.
Ma hallottam a hírekben hogy nekünk ilyenünk is van :D
Az ünnep biztonságos lebonyolításárét felelõs operatív törzs.
Még a T3K is tagja.
Beszédkifütyülõk ellen bevetendõ operatív törzs.
Ünnepi rendezvény felett csoportosuló felhõk oszlatásáért felelõs operatív törzs.
Kerdes: eurostar vonatra felvihetem a multitool-t? Penge van rajta. Illetve, hogy milyen cheapskate vagyok (ez persze nem igaz), Disneylandbe, a szallodaba is viszek amcsi MRE-t, hatha ki tudok valtani egy etkezest... Borzaszto draga a kaja arrafele....
Disneyland tulelo kaja, s a hatizsak amibol 3 napig elek. Csatolmány 3688Csatolmány 3689