Oldala 95 of 221 ElsõElsõ ... 45859394959697105145195 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 941 to 950 of 2207

Topic: Off topic

Senior Member mzperiksz's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Koszonom a linkeket, ahogy nezem lehet hogy jobban jarnank ha mondjuk Luisanaban vennenk hazat.

Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Los Angeles eléggé lepratelep, úgyhogy azt nem ajánlom. Jártam ott, elég gusztustalan egy hely, nem olyan mint a filmekben. Ráadásul a többi államhoz képest eléggé szoclibek, nehéz ügy a fegyvertartás és az önvédelem. És drága is.

Dallas nem tudom miféle, arra még nem jártam. Montana az olcsó, de ott meg talán túl kevesen laknak. Télen az idõjárás is elég kemény.

Itt van két link ahol nézelõdhetsz:

http://www.zillow.com/homes/for_sale/

Beírhatod az állam betûit, beállíthatod az árakat, hogy pontosan mit keresel és mindent kilistáz.

http://www.landsofamerica.com/america/

Ez a második link is elég jó. Én mindkettõn szoktam keresgélni.

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló glassbox Hozzászólás megtekintése
    Kicsit még az offon belül is off:
    Múltkor egy hipermarketben jártam a mosdóban.
    Nézegettem az álmennyezetet, nézegettem. Hát nekiestem, megemeltem
    Egy körülbelül 3 méter "magas" üzemi teret találtam kivilágítatlanul, keresztül kasul ívelve szellõzõ csövekkel, elektromos és vízvezetékekkel. A tér gyakorlatilag a fél hiperen (üzletsor fölött) átívelt.
    Fûtött hely, ha hirtelen nincs hova menni, vagy úgy poénból, tiszta víz, energia, fûtés elérhetõ természetesen csak akkor ha nincs komoly összeomlás. Szerintetek mennyire biztonságos? Esetleg idegen városban van az ember, kifárad, nincs hol aludnia.

Felütheti a fejét olyan szituáció, amelyben hasznos, taktikai elõnyt nyújt, vagy életmentõ lehet az ilyen információ?

Nagyjából így nézett ki:
    Csatolmány 3631
    én például ingázó vagyok, gondoltam rá, hogy ha nem érném el télen az utolsó vonatot. Legalább van egy biztos hely, ahol kipihenhetem magam
    Hülyeség mi? Senki sem reagált szerintem azért érdekes lehetõség.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    ..errõl az jut eszembe ahogy az Alienek másztak a csöveken a filmbe ..viccet félretéve egy összeomlásnál én is szívesebben fészkelném be magam egy élelmiszerboltba,mint az erdõbe...az jó ha valaki nyitott szemmel jár....

Senior Member Daniui's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló glassbox Hozzászólás megtekintése
    Hülyeség mi? Senki sem reagált szerintem azért érdekes lehetõség.
    Nem hülyeség, miután írtad én is meg fogom nézni a környéken lévõ bevásárlóközpontokat.
    "Nem tudunk mindent megtenni azonnal, de azonnal tudunk tenni valamit."

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    ..errõl az jut eszembe ahogy az Alienek másztak a csöveken a filmbe ..viccet félretéve egy összeomlásnál én is szívesebben fészkelném be magam egy élelmiszerboltba,mint az erdõbe...az jó ha valaki nyitott szemmel jár....
    Persze, bár nyilván érted, hogy én nem a csövekbe másznék bele, hanem a csövek közötti szervíztérbe. Egy összeomlásnál egyébként, ha jönnek a komolyabb fosztogatók és nincs valamilyen szintû rendfenntartás (kijárási tilalom, stb) szerintem nagyon hamar szétverik az ilyen üzleteket, és akkor a plafon is jönne. Nem biztos, hogy biztonságos.

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 33
    Given: 84

0 Not allowed!
    Ma hallottam a hírekben hogy nekünk ilyenünk is van

Az ünnep biztonságos lebonyolításárét felelõs operatív törzs.
    Még a T3K is tagja.
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    62
    Thumbs Up
    Received: 1,117
    Given: 1,131

0 Not allowed!
    Beszédkifütyülõk ellen bevetendõ operatív törzs.
    Ünnepi rendezvény felett csoportosuló felhõk oszlatásáért felelõs operatív törzs.

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Kerdes: eurostar vonatra felvihetem a multitool-t? Penge van rajta. Illetve, hogy milyen cheapskate vagyok (ez persze nem igaz), Disneylandbe, a szallodaba is viszek amcsi MRE-t, hatha ki tudok valtani egy etkezest... Borzaszto draga a kaja arrafele....

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Disneyland tulelo kaja, s a hatizsak amibol 3 napig elek. image.jpgimage.jpg

Senior Member aksurv's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 17
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló londonercsecse Hozzászólás megtekintése
    Kerdes: eurostar vonatra felvihetem a multitool-t? Penge van rajta. Illetve, hogy milyen cheapskate vagyok (ez persze nem igaz), Disneylandbe, a szallodaba is viszek amcsi MRE-t, hatha ki tudok valtani egy etkezest... Borzaszto draga a kaja arrafele....
    Vigyél egy olcsó kis svájcit. Ahol nincs fegyverkapu, ott mindenhol nálad lehet, kivéve az idióta írek. Ott soha ne tarts zsebben semmilyen vágóeszközt. 3000 euró egy normál svájci bicska, persze azért ezek is böködik egymást mint az angolok.
    Az acélnál senki nem keményebb, az ólomnál senki nem gyorsabb....