0

javaslat legközelebre:
közepen körbevagod a bört, mintha gatyaszara lenne.
Ket ember egyassal szemben allva, ketoldalt megfogja a felhasitott börbe kapaszkodva, majd meghuzzak magukfele a bundat.
Kb. olyan, mint amikor te kibujsz a puloverböl, meg letaposaod magadrol a mackoalsot !
körbevagas max 1 perc, kihuzas a börebol 5 mp.
http://dhwf.daisypath.com/fKbkp2.png
Minden és mindenki jó valamire ! Más nem, elrettentõ példának !
http://index.hu/tudomany/2014/03/17/...n_a_vilagvege/
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Tegnap elmentem a Késportálos késtalira..Fõként a modifikált betokozott F1-ért ZOB-hoz. De dumáltam Hegyespengével, meg Pongii-val is egy kicsit.(már ha valakinek mondanak ezek a nevek valamit)
Csináltam nektek 1-2 fotót..jó hangulat volt nagyon, csak sajna beleszerettem Pongii egyik késébe, amit jó lenne elkészíttetni ez a vaddisznó...úgy simult a kezembe, mint az asszony feneke
DSC03890.jpgDSC03891.jpgDSC03892.jpgDSC03893.jpgDSC03894.jpgDSC03895.jpgDSC03896.jpgDSC03897.jpgDSC03898.jpg
Kezembe akadt egy darab 1,2-1,5 kerítésdrót(vezérdrót)..kipróbáltam a szerszámokat..
1. konyhai olló,drótvágó funkcióval---nem vágta el,a töréshatárig nyomtam két kézzel,a nyoma látszik a dróton és az ollón is
2.homlokcsípõfogó(harapófogó) nem vágta el,két kézzel nyomtam,bemélyedést csinált,a fogón nem látszik nyoma
3,oldalcsípõfogó(750 Ft) nem vágta el,két kézzel sem,elhajlott a nyele,tönkrement az éle
4 multitool(4100 Ft) két kézzel ,maximális erõfeszítéssel elvágta,a szerszámon semmi nem látszik
5,drága villanyszerelõ kombinált fogó egy kézzel minimális erõkifejtéssel vágta mint a szalámit
6,drága villanyszerelõ oldalcsípõfogó egy kézzel kicsit kevesebb erõ kifejtéssel ,mint a kombi fogónál vágja,felszeleteltem 1centis darabokra(kb 40 vágás,)nem fárasztó
...csavaró,törõ mozdulatot egyiknél sem csináltam....nem tudom mert nekem nincs ilyen..a 20 ezres vagy drágább kategóriájú multitoolok is ilyen nehezen vágják a drótot?...nekem ez az olcsóbb a súlyához képest kicsit csalódás volt.
Last edited by Doom; 03-27-2014 at 04:38 PM.
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Kiprobáltam a leatherman rebart és gond nélkül elvágta.
Fénykép0941.jpg
Thumbs Up |
Received: 21 Given: 59 |
A vezérdrót azért keményebb anyag mint a kerítés, fõleg hogy még vastagabb is szokott lenni...
Egyik csípõfogóm a kerítést lazán viszi, de a vezérdrótot nem. Azt csak benyomta, majd hajtogatva eltörtem. (Kerítés építésénél, tehát új volt mindkettõ)
Last edited by raktaros; 03-28-2014 at 09:58 PM.
...azon próbálgattam én is a vezérdróton,ami felülre,középre,alulra kerül vízszintesen....persze ezért ne vágjátok szét a kerítéseteket![]()
Gondolkozok egy cache-n. 110 mm-es, 1m PVC cso. Gyufa, kes, mre, first aid. Ti mit raknatok bele?