Eredmény 1 to 10 of 1620

Topic: Mit csináltál a héten? Mit prepperkedtél?

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Kezembe akadt egy darab 1,2-1,5 kerítésdrót(vezérdrót)..kipróbáltam a szerszámokat..
    1. konyhai olló,drótvágó funkcióval---nem vágta el,a töréshatárig nyomtam két kézzel,a nyoma látszik a dróton és az ollón is
    2.homlokcsípõfogó(harapófogó) nem vágta el,két kézzel nyomtam,bemélyedést csinált,a fogón nem látszik nyoma
    3,oldalcsípõfogó(750 Ft) nem vágta el,két kézzel sem,elhajlott a nyele,tönkrement az éle
    4 multitool(4100 Ft) két kézzel ,maximális erõfeszítéssel elvágta,a szerszámon semmi nem látszik
    5,drága villanyszerelõ kombinált fogó egy kézzel minimális erõkifejtéssel vágta mint a szalámit
    6,drága villanyszerelõ oldalcsípõfogó egy kézzel kicsit kevesebb erõ kifejtéssel ,mint a kombi fogónál vágja,felszeleteltem 1centis darabokra(kb 40 vágás,)nem fárasztó

...csavaró,törõ mozdulatot egyiknél sem csináltam....nem tudom mert nekem nincs ilyen..a 20 ezres vagy drágább kategóriájú multitoolok is ilyen nehezen vágják a drótot?...nekem ez az olcsóbb a súlyához képest kicsit csalódás volt.
    Last edited by Doom; 03-27-2014 at 04:38 PM.