0
Azért írtam "zséket", mert amennyire tudom, a fórumon a Google miatt vigyázunk bizonyos kifejezésekkel (trrorizmus, krucinfo, cgány, zsé, stb.).
Nem hivatkoztam tekintélyre, csak beazonosítottam, hogy a kormánnyal együttmûködõ EMIH honlapjáról írtam, ami a Chábád Lubavics nevû irányzat. Nem biztos, hogy mindenki ismeri.
A "logikai hibát" szó szerint értettem, vagyis a katolikus dogmatika olyan tételeire utaltam, amik beazonosíthatóan logikai alapelvekbe ütköznek, vagyis semmiképp sem tudnak igazak lenni. Sokat foglalkoztam ezzel.
A kiirtással az Ószövetségre hivatkoztam, de ezt leírtam. Engedtessék meg, hogy ha a teljes Ószövetség más népek kiirtásáról szól, akkor leírjam, hogy a zsék ezt tekintették a feladatuknak "Jahve" nevében. Amit büszkén le is írtak számos oldalon. Említettem a 434 igehelyet is, ahol válogatott borzalmakról olvashatsz. Nem fogom mind a 434-et behivatkozni.("áldott, aki a sziklához paskolja a gójok kisdedeit", Zsolt 137,9 stb. Vagy Ezékiel 30 és 32, erõs gyomrúaknak. Sokáig lehetne sorolni.) Szintúgy nem szeretném ide a fél Talmudot bemásolni, de az is magáért beszél. Ezekre az "alapmûveikre" hivatkozni nem jelent általánosítást.