Idézet Eredeti hozzászóló WestBam Hozzászólás megtekintése
Én, a nagy kínai mágus is megszólalok, ha már tettem azt régebben is a Ganzo multimmal. Szóval szép és jó, meg ugye ha nálad van akkor ér valamit a multi és a semminél bármi jobb.
Legközelebb azonban biztosan nem ilyen olcsó megoldást választok. Nem rossz a Ganzo, de nagyon nem az igazi. Bármely funkciót használtam (mert használtam már elég sokat) minden funkcióban volt valami hiányérzetem. Kollégám Leatherman valami õsrégi multijával ez az érzés nem fogott el. Megfogtam, használtam. A csavarhúzók pontosan illeszkedtek, tekerésre nem nyeklett-nyaklott. Ez az érzés hiányzott nekem eddig.
Idei tervem egy Wave Plus vagy Surge (saját -10% kuponnal ) beszerzése. Döntésem oka prózai: én sokat használom csavarozásra is, ezekben cserélhetõ a bit. Elkopott, vagy másféle kell és ki tudom cserélni, akár egyesével is. Számomra ez tökéletes megoldás. A Swiss tool és LM közt hezitáltam, de a bitek és a valós 25 év garancia a LM felé billentette a mérleg nyelvét. Valahogy mostanában meguntam az olcsó félmegoldásokat és a "kötelezõ" tanuló köröket lefutva megjöttem a prémium termékek világába. Kevesebbet de sokkal jobbat, vagy valami ilyesmi.
Teljesen egyetértek, én is hasonlóan jártam. Elõször egy Ganzo-t tartottam az EDC-ben, néhány hónapja pedig vettem egy Wingman-t. Ekkor tapasztaltam meg, hogy a Wingman sokkal ergonomikusabb, könnyebben nyitható rajta az összes szerszám, stabilabb, és kevesebb helyet foglal. A Ganzo mellett szól, hogy van rajta egy kis fûrész, és tartozik hozzá bit készlet, de azért mégis a Wingman felé billen a mérleg