Nekem sem jött be túlzottan a GTA5. Először el sem indult a játék egy hétig. Addig tartott a játékkészítőknek megjavítani egy patch-al. Aztán csinálj ilyen fiókot, meg olyan fiókot, hogy Neten bejelentkezhess. 1 játékos módban minek Netre bejelentkezni? Az ilyet alapból tudom utálni, mert sokszor akkor játszik az ember ha épp nincs Internet. De ha a játék is Netet kér, akkor értelmét veszti az egész. A történet is sok helyen értelmetlen volt. Ráadásul a 3-ból a főkarakter rögtön gazdagon kezd. Az összes másik GTA lényege az volt hogy szegényből váljon valaki gazdaggá, tehát Michael esetében ez bukott. De a többinél is. A fekete karakter gettóban lakik, de alig 2-3 könnyű és rövid küldetés után máris 5 milliót érő luxusháza van a hegyen, menő sportkocsival és egy zsák pénzzel. Onnantól kezdve túl sok értelme nincs, mert a motiváció pont az kéne hogy legyen hogy ezeket megszerezze a játékos. Amit még ki nem állhattam benne az a karakter-váltogatás. Én azt szeretem ha van 1 karakter, itt volt 3, de nem értettem hogy minek. Engem irritált...

Persze igaz, kinézetre valóban nagyon szép, az akció is szuper, száguldozni is élmény benne.