Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
Nekem kicsit gyanús. Úgy néz ki mintha egy airsoft-os videót manipuláltak volna CGl-al. Korábbi videóik nincsenek. Korábbi játékaik sem. Nem lehet hogy csak 1-2 szobát készítettek el és abba toltak bele mindent? A kinézete veri az összes COD-ot, meg Battlefield-et. Ha valódi, akkor bámulatos...
Sokan mondták hogy fake meg agyaltak rajta mi a csalás aztán azt hiszem ezt a twitter posztot rakta ki bizonyítéknak a forma amiben van egy no clip átsuhanás is a mapen. Meg mertem volna esküdni hogy láttam egy másik youtube accountot is a fejlesztőtől ahol még régebbi hasonló próbálkozásai is vannak évekkel ezelőttről, az számomra még meggyőzőbb volt. Egyébként ez a játék "sincs", mármint még játszható publikus demoról sem tudok, kivánságlistára lehet tenni lehet steamen aztán annyi, április óta semmi hir róla. Egyébként a bodycam torzított optikája is hozzájárul az illúzióhoz szerintem, meg csomó más dolog, szerintem ez egy elég jól összeszedett videó azokról a kis dolgokról amik miatt működik.