0

Thumbs Up |
Received: 21 Given: 25 |
Naaagyon ügyes vagy
Megnéztem a probléma, hogy egyrészt ez egy fogyókúrás edzés, neked meg tömegelni kéne izmot, a bemelegítés ezen nem túl intenzív és rosszul is nyomja a fekvőtámaszt
Itt van a jó bemelegítés az öreg Schwarzenegger csak tudja, (annyi hibát látok, hogy a vállizület nincs bemelegítve úgyhogy ha megcsináltad a bemelegítést igencsak nem árt csinálni néhány karkörzést is mert megkopik az izület a válladban utána fájni fog, nyomhatod a porcképzőt egy ideig)
Ha a fekvőtámasz rosszul van nyomva akkor semmit nem ér
Germán barátaink nagyon jó és hasznos csatornát csinálnak elő lehet fizetni mobilon is alkalmazásra és akkor megtanítanak profin csinálni a kaliesztetiket (kár, hogy amikor fiatal voltam nem volt ilyen csatorna)
Így kell fekvőtámaszt nyomni helyesen nézd meg minden szögből, bakkal ugyanígy megy
Javaslom vegyél egy pár fekvőtámasz bakot 5000 Ft
meg egy fekvőtámasz táblát az is olyan 5000 Ft
a bak kíméli a csuklód aminek begyulladása általános probléma a fekvőtámaszt nyomók körében, a fekvőtámasz táblán pedig sokféle fekvőt meg lehet csinálni mivel 100-110 kilóig bírja
https://www.ebay.com/b/Push-Up-Stands/158925/bn_1941375
Én hallgattam zenét mindig edzés közben bár akkor az ember nem feltétlen tudja számolni a pihenőt a szettek között úgyhogy venni kell egy szimpla stopperórát is kábé 1000 Ft, 45 másodperc-1 perc a pihenő minden szett között
Javaslom erősen lábra a guggolást is meg a kitörést is mert akkor vékony marad a lábad ha nem csinálod szintén 45 másodperc pihenővel körönként de fokozatosan csináld felfelé mert egyből görcsöt kap a láb ha nekiállsz guggolni sokat kezdésként, amennyiben lábra edzel aznap akkor nincs felsőtest edzés
4-5 nap edzés ajánlott egy héten
Belejössz majd csak el kell kezdeni