0

Thumbs Up |
Received: 21 Given: 25 |
Én is vékony gyerek voltam, sokat futottam szabadidőmben hosszútávon aztán lefogytam
Ennek ellenére volt, hogy összeverekedtem a gyerekkel, olyan lila-feketére ütött ami meglátszott egy darabig de aztán acélbetétessel megkínáltam aztán úgy elvertem, hogy bőgött
Nem is én akartam verekedni hanem ő kötötte magát annyira ahhoz, hogy bunyózzunk
Három embert még le tud verni egy tapasztaltabb bunyós, annál többe már nem szabad belemenni
Nyilván ha túl sokan vannak agyonvernek ez egyértelmű
Azért ha van látleleted és feltéve történik is az ügyben egy rendőrségi vádemelés ami ugye nem jellemző (garázdaság vagy testi sértés) akkor azért ott lesz egy megállj mert senki nem szeret bejárkálni a rendőrségre vagy ha a rendőrség látókörébe kerül
A testedzés egy fontos dolog, némi izom kell, hogy legyen az emberen (bár ismerek egyébként vékony nagyon cinkes fickókat is)
Például most néztem Mariusz Pudzianowski MMA mérközését 120-140 kiló elég látványos izom a fickó a 186 centijéhez tehát ha ezen múlna agyonvert volna mindenkit
Elég problémás a fickó mert izmos meg nagydarab izmos de azért elkalapálták ott őt is párszor, nála kisebbek
(bár rühellem az MMA-t mert egy kegyetlen sportnak tartom nem szoktam nézni
El lehet ott verni valakit kétlábon állva is igen súlyosan, abszolút nem szükséges ott csavargatni meg rúgdosni és fojtogatni egymást a földön
Látszik, hogy ezen sportnak csak olyanok a nézőközönsége aki egy pofont nem kapott még az életben soha de a kegyetlenkedést azt bírja, rohadt állatok)
Nem gondolom, hogy kihívást látnának benne
Lehet, hogy az elején azt látnak benne de azért ha valaki kiáll magáért újból és újból azt respektálni fogják
Ismerek pár normálisabb vagy erőszakosabb bunyóst,mindentől eltérően mind ugyanezen a véleményen van
Kultúrált ember nem piszkálódik csak a primitív idióta aki ebben látja az örömöt