Oldala 42 of 48 ElsõElsõ ... 324041424344 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 411 to 420 of 474

Topic: Iskolai erőszak, zaklatás, megfélemlítés és megalázás

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 25

0 Not allowed!
    Én is vékony gyerek voltam, sokat futottam szabadidőmben hosszútávon aztán lefogytam
    Ennek ellenére volt, hogy összeverekedtem a gyerekkel, olyan lila-feketére ütött ami meglátszott egy darabig de aztán acélbetétessel megkínáltam aztán úgy elvertem, hogy bőgött
    Nem is én akartam verekedni hanem ő kötötte magát annyira ahhoz, hogy bunyózzunk
    Három embert még le tud verni egy tapasztaltabb bunyós, annál többe már nem szabad belemenni
    Nyilván ha túl sokan vannak agyonvernek ez egyértelmű
    Azért ha van látleleted és feltéve történik is az ügyben egy rendőrségi vádemelés ami ugye nem jellemző (garázdaság vagy testi sértés) akkor azért ott lesz egy megállj mert senki nem szeret bejárkálni a rendőrségre vagy ha a rendőrség látókörébe kerül

A testedzés egy fontos dolog, némi izom kell, hogy legyen az emberen (bár ismerek egyébként vékony nagyon cinkes fickókat is)
    Például most néztem Mariusz Pudzianowski MMA mérközését 120-140 kiló elég látványos izom a fickó a 186 centijéhez tehát ha ezen múlna agyonvert volna mindenkit
    Elég problémás a fickó mert izmos meg nagydarab izmos de azért elkalapálták ott őt is párszor, nála kisebbek
    (bár rühellem az MMA-t mert egy kegyetlen sportnak tartom nem szoktam nézni
    El lehet ott verni valakit kétlábon állva is igen súlyosan, abszolút nem szükséges ott csavargatni meg rúgdosni és fojtogatni egymást a földön
    Látszik, hogy ezen sportnak csak olyanok a nézőközönsége aki egy pofont nem kapott még az életben soha de a kegyetlenkedést azt bírja, rohadt állatok)

Nem gondolom, hogy kihívást látnának benne
    Lehet, hogy az elején azt látnak benne de azért ha valaki kiáll magáért újból és újból azt respektálni fogják
    Ismerek pár normálisabb vagy erőszakosabb bunyóst,mindentől eltérően mind ugyanezen a véleményen van

Kultúrált ember nem piszkálódik csak a primitív idióta aki ebben látja az örömöt

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 922
    Given: 954

1 Not allowed!
    Nem gondolom, hogy kihívást látnának benne
    Marian Cozma-ban láttak. Magas, izmos, kiemelkedett a tömegből.

De az iskolában is ez megy. Mindegy hogy ki hogy néz ki, úgyis belekötnek. Öltözék, hajviselet, bőrszín, hajszín, zenei stílus, testalkat, barátok hiánya, stb., mindegy. Ha zargatni akarnak valakit, akkor okot találni rá a legkönnyebb.

Kultúrált ember nem piszkálódik csak a primitív idióta aki ebben látja az örömöt
    Ebben teljesen egyetértünk.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2022
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 25

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    Marian Cozma-ban láttak. Magas, izmos, kiemelkedett a tömegből.

De az iskolában is ez megy. Mindegy hogy ki hogy néz ki, úgyis belekötnek. Öltözék, hajviselet, bőrszín, hajszín, zenei stílus, testalkat, barátok hiánya, stb., mindegy. Ha zargatni akarnak valakit, akkor okot találni rá a legkönnyebb.

Ebben teljesen egyetértünk.
    Marian Cozmát nem mondanám túl izmosnak,nekem elég magas de átlagos felépítés, gyilkosára viszont emlékszem, elég jó húsban volt vagy van
    06CozmaMTIVargaGyorgy-780x520.jpg
    Jó kérdés miért kellett meghalnia Cozmának ez a mai napig nincs tisztázva mi volt a probléma oka, bár egyeseknek abszolút nem kell semmilyen indok ahhoz, hogy csinálják a cirkuszt egyből ezt már én is ismerem

A normál küzdősportosok fegyelmezett és normális emberek
    Akármilyen elbizakodott is valaki önmagát illettőleg belevernek kettő normálisat a fejébe edzésen lenn, egyből magához tér a magas lóról
    Ez nem azt jelenti, hogy nem ütik szét az embert egy pillanat alatt ha arról van szó de azért tudnak viselkedni bár legtöbbön látszik az agresszivitás kissé de azért tudnak viselkedni
    Volt több ismerősöm is, versenyszerűen bunyóztak és mégis mind a kettő nagyon barátságos normális fickó volt ennek ellenére
    Van másik részük az úgy nem nagyon tud és elég balhés is, de igazából a küzdősport szféra igencsak összemosódik a bűnözőkkel
    Ha lemész egy küzdősport edzésre itthon, fele biztos bűnöző a lenn találhatóknak
    Last edited by DerWolf; 10-05-2023 at 02:53 PM.

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 454
    Given: 805

0 Not allowed!
    Basszus... 14 éves lány, szerencsére senkinek nem esett baja, de öngyilkos akart lenni. Intelligens, okos, egyéniség, de zaklatják a suliban. Anyja meséli, hogy éppen utánuk ment a pszichiáterhez egy 17 éves srác, szintén öngyilkossági kísérlet...

Valaki tud erről közelebbit? Milyen jogi lehetőségek vannak ilyenkor esetleg az iskolával szemben?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Azért basztatják, mert könyvet olvas... (Hiperintelligens a kislány az értékelése szerint.) Itt tartunk, ez a sötét pálinkafőző Balkán trágyadomb.

Közben már megnéztem a lehetőségeket.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ez a mai hírekben van? Link van hozzá?

Itt tartunk, ez a sötét pálinkafőző Balkán trágyadomb.
    Nálunk is ez van, de annyi eset van hogy nem győzném róla sorozatban gyártani a videókat.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Ez a mai hírekben van? Link van hozzá?

Nálunk is ez van, de annyi eset van hogy nem győzném róla sorozatban gyártani a videókat.
    Akkor ez nem csak a vadkeletre jellemző...

Nincs link és nem volt a hírekben, egy barátnőmnek a lánya. Szerencsére magáig a kísérletig nem jutott el.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Végzett magával a 16 eves fiú Sümegen - Iskolai zaklatás - November 2023

A Sümegen történt iskolai zaklatás okán itt egy videó. Újabb tragédia, a sokadik eset, nem is az utolsó, sajnos.

https://www.youtube.com/watch?v=YffaNee7XX4

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Talán ezt is érdemes megemlíteni. Nem tudom hogy mekkora volt a hátba lökés, de itt úgy tűnik hogy a tanár ellen akart az iskolavezetés valami indokot hogy kirúghassák a politikai hovatartozása miatt? Ha az iskola túrja ki a tanárt az is zaklatásnak minősül? De legalábbis megalázás és ellehetetlenítés.

Azzal engem nem lehet megvádolni hogy folyton a pedagógusokat ajnározom meg hogy mindig melléjük állok ( nagyon nem ), viszont ebben az esetben gyanús hogy ami történt az igazságtalanság a tanárral szemben.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

1 Not allowed!
    Végzett magával a 16 eves fiú Sümegen - Iskolai zaklatás - November 2023

A Sümegen történt iskolai zaklatás okán itt egy videó. Újabb tragédia, a sokadik eset, nem is az utolsó, sajnos.

https://www.youtube.com/watch?v=YffaNee7XX4

Megnéztem a videódat. Semmit nem tudok hozzátenni, mindent elmondtál.

A topic keresõszavai: