Naigen..elég szakbarbár társaság a kemencéseké..olyan mintha egy késes portálra feltöltessz egy saját készítésürõl képeket és hangoztatod, hogy milyen k....jó.Rögtön megkapod, hogy azért nem olyan jó az, mint amit õk pl 100ezerért szereztek be..Ez ne szegje kedved, csak sütögess továbbra is ilyen fincsi dolgokat és élvez, hogy müködik a koncepció, amit kigondoltál

Idézet Eredeti hozzászóló Vietnamiveteran Hozzászólás megtekintése
Háát õszinte leszek , kemencének építettem egy barátommal , a vasajtót is egy barátom készítette, aztán feltettem pár kemencés fórumra de úgy lefikázták ,hogy elment a kedvem kicsit a fórumozástól is . azt irták,hogy ez egy kerti tûzrakóhely és ,hogy szalonnál kívül ebben mást nem lehet sütni . Ehhez képest rengeteg pizza, kenyér ,kalács , malac stb.. finomság megsült benn , sokszor emlegetem a vendégeimnek amikor jókat eszünk ,hogy ez sokak szerint csak egy kerti tûzrakó....szóval nem tudom minek nevezzem, kerti sütõ talán .....

Így készült
DSCF6757.jpg

Ilyen lett
DSCF6854.jpg

DSCF0325.jpg

DSCF7049.jpg

DSCF7462.JPG

DSCF9864.jpg

ennyit így este étvágygerjesztõnek, ha nyáron csinálunk egy túlélõtalálkozót , süthetünk bármit ,hogy legyen mit lesportolni utána