Most tervezek egy bicskát vásárolni, de nem tudok dönteni, mert annyiféle van (15fonttól 200ig) csak victorinoxból is, hogy nézegetem, de lövésem sincs, melyiket vegyem.
Persze azért 200 sok lenne, de arra gondoltam, hogy max egy 30-40fontot rászánnék.
Keresgéltem itt is bicskákat, de valójában ilyen fórumot még nem láttam itt, ami megdöbbentõ. Vagy csak én vagyok a béna
Szerintetek hogy érdemes? Egy olcsó ebayes/amazonos cuccot, vagy valami drágább, minõségibbet (ezt a victorinoxot is itt olvastam valahol, vagy valamelyik túlélõs blogon)?
Egy olyat, amiben a pengétõl a bicikliig minden benne van, vagy inkább 2-3 kisebb, de különbözõ eszközt?
Kinek mi vált be?

Az én cuccomat hátizsákban tartom, tehát a több kisebb dolog sem lenne gond. A hátizsák a hosszabb utakon (munka) mindig nálam van.
Egyelõre némi alapkaja (kekszek, de ezt mostanában fejlesztem) egy teljes B-kategóriás elsõsegély csomag, zsepi, wcpapír, sál, lámpa, ahhoz elem, kábelkötelegõ, gumipók, alap-biciklijavító készlet, kesztyû meg némi gyógyszer van benne. De hely még van Iránytû térkép azért nincs, mert az utat ismerem a melóig, ha meg máshova megyek (ami évi 1x fordul elõ), akkor oda viszont elõtte térképnyomtatás/ google maps tanulmányozás.