Idézet Eredeti hozzászóló Henrietta Hozzászólás megtekintése
Majd ezek után feltette azt a kérdést, hogy ugye akkor kizárólag szoknyát hordok, mert a nadrág túl férfias számomra... Ez számomra kicsit személyeskedõ volt, és szerintem a témához sem tartozik szervesen az öltözködési szokásom, annak ellenére, hogy szeretek szoknyát hordani, de sajnos nem tehetem meg mindig. Ezt a megjegyzését is szó nélkül hagytam, nem vágtam vissza azzal és nem kezdtem el találgatni, hogy vajon õ, aki ennyire kardoskodik az egyenjogúság mellett, milyen ruhadarabokat visel a hétköznapokban. Annyit reagáltam pusztán, hogy megkértem, ne személyeskedjen.
A következõ hozzám intézett kérdése az volt, hogy: "Ha jól értem, akkor csak olyan férfia tudsz felnézni, aki szerint Te alsóbbrendû vagy." Még mindig itt tartottunk, lovagolt egy olyan szón, amit én sosem mondtam... Erre írtam neki, hogy ne adjon a számba olyan szavakat, amiket nem mondtam.
A következõ személyeskedõ megállapításában azt fejtegette, hogy valószínüleg mindig lesz mellettem egy férfi, aki cipeli a BOB-omat... Erre írtam, amit írtam (nem volt benne semmi sértõ, bárki visszaolvashatja). Itt megint találgatott, anélkül, hogy személyesen ismerne. Megjegyzem ekkor Tõlem még mindig nem hangzott el egyetlen egy személyeskedõ, vagy esetleg Õt negatívan beállító megjegyzés sem. Itt kb. a topic 2. oldalánál jártunk.
A 3. oldalon volt két hozzászólásom, semmi extra nem volt bennük, ha jól emlékszem arról írtam, hogy én a hagyományos szerepeket jobban kedvelem, nem hiszem, hogy bárki felé tettem volna bántó megjegyzést. Ugyanez történt a 4. oldalon is, igaz ott már "magyarázkodnom" kellett az újabb találgatásira (talán a fodrásszal kapcsolatban).
Az ezt követõ hozzászólásomban írtam, hogy akkor kiszállnék a vitából, innentõl kezdve, mert nem látom értelmét és sok sikert kívántam az életben Neki.
Ezek után egyetlen hozzászólásom volt a témához, ezt pedig Neked írtam, mi szerint nem tekintem ellenségemnek MREVOLUTIONT és nem haragszom rá.

Reklám vége, visszatértünk.

Itt a szoknyás hasonlat csak kép volt, nyilván nem az öltözködésre gondolt, hanem arra a mondásra, hogy otthon ki hordja a nadrágot.

Ti folyamatosan saját nézõpontból látjátok a világot, ezért van, hogy õ esetleg sértésnek láthat dolgoat.
Az az igazság, hogy ebben sosem fogtok megegyezni, hogy kinek mi a jó, és mi a jobb dolog.
Valamiért sértõnek látott dolgokat és valahogy ezt kell kezelnünk/kezelnetek, mert hidd el egy lezáratlan dolgot csak úgy befejezni nem jó.
Bármikor újra feljöhet, saját tapasztalat, s késõbb még az értelmes kommunikációt is csökkentheti ez.

Itt nem ellenség senki, ezt kell belátnotok, örülök, hogy beláttad.
MREVOLUTION ellenségnek lát téged is meg A. L. Ias-t is a hasonló nézõpontotok miatt, ha jól sejtem.
Ellenségnek, aki ellen mindenképpen védekezni kell.

Talán ha mindketten/mindhárman írnátok egy rövid kis összefoglalást a saját családmodellrõl, nem szidva a másikét, csak a saját modell jó esetleg rossz dolgait feltüntetve, az kellene mindenkinek.
S az összefoglalás végén oda kéne írni, hogy "Nekem így jó, de lehet, hogy másnak más a jó."