MRevolution, ilyenekre inkább privátban szoktam válaszolni, de most kivételt teszek (bár lehet, hogy megbánom).

Nagyon sajnálom, hogy a kisemberek isszák meg mindennek a levét.
Nagyon sajnálom a kiszolgáltatott embereket, és azokat, akiket kényük-kedvük szerint megkárosítanak, tönkretesznek, átvernek önös érdekeik miatt.
De azokkal senki sem tud mit kezdeni, akik tudomást sem akarnak venni arról, hogy õk maguk mennyire kártékonyak a világnak, ha az arcukba dugják, akkor sem. Sajnos az egész világnak megkönnyebbülés, ha ezek az emberek kipusztulnak belõle. Teljesen tárgyilagos igazság ez.
Ott vannak a szomszédok, akik már nem is itt laknak. Heti többször eljárnak ide (pár utcányiról autóval), hogy ne 5 centis legyen az a fû, hanem 2, és állandóan permeteznek. A gyümölcs minden évben ott rohad meg a fán és a földön, de senkinek nem adnának. De ez a primitív társadalmi elvárás. Az, hogy közben a mi növényeinket is lepermetezik, nem számít. Az, hogy minden élõlény meghal a sterilre mérgezett környezetben, nem számít. Az, hogy a szennyezett talajvízzel nekünk is milyen kárt okoznak, le van sz.va. Hogy a madarak nálunk fészkelnek, de a környékrõl is oda hívják a fiókákat a semét macska ellenére is, árulkodó. Az, hogy velünk állandóan veszekednek az ól tetején és oldalán burjánzó természettel, ami legalábbis a mi szemeinknek gyönyörködtetõ, számtalan állatnak pedig zsongó élettér, természetes!

Amikor valaki aktívan, akarattal árt nem csak magának, hanem milliónyi életnek, köztük a környezetében élõ embereknek, akkor annak nincs helye a világban.
Nem érdekel, hogy 20, 40 vagy 80 éves az illetõ. Egyébként a nyugdíjas korosztályt sem kell félteni.

Igen, úgy gondolom, hogy egy érzelmileg intelligens ember akkor is tudja, mi a helyes, ha ezt sehol sem látja követendõnek és kifizetõdõnek. Aki nem az, annak ki kellene szelektálódnia. Jó esetben úgy, hogy nem talál párt. Rossz esetben úgy, hogy az értelmesebbik fele besokall, és felhúzza az elsõ fára.

Itt félreértettél. Én nem vagyok kegyetlen, de természetes, hogy az ártatlanokat sokkal jobban sajnálom, fajtól függetlenül, mint a bûnösöket. Aki pazarol, míg mások éheznek, dõzsöl jólétében, az a szememben ugyanolyan, mint aki ezt a rendszert felülrõl erõlteti ránk. Ugyanis õk is ugyanúgy részt vesznek nem csak az emberiség, hanem az egész Föld irtásában.
Népirtók. Föld-irtók. És abba sem ringathatja senki magát, hogy nem tudják, mit tesznek. Mindenki tudja, csak lesz.rja. Hiába mondod, hogy rossz amit tesz, mert téged ver agyon, úgy fáj az egójának, ha a szemére vetik az igazságot (tapasztalat ).
Innentõl kezdve, nem fogsz tudni Te senkit sem megmenteni a saját hülyeségétõl (próbáld csak ki, Te leszel a közellenség, mert nagyon fáj az embereknek, ha egész addigi életük hasznosságát és ártatlanságát kérdõjelezed meg - senki nem fog szembe nézni vele ).

/Egyébként a meleg-téma szerintem még éppen beleillik a nõi-férfi szerepek témakörbe. /