Eredmény 1 to 10 of 2197

Topic: Ezt vettem (mondd, mutasd hogy mit vettél)

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Oakland Hozzászólás megtekintése
    Hát ebben a boltban is értenek a felszerelésekhez!
    Idézet a szikravetõ leírásából:A fém lapkát az acél rúdon erõteljesen végig húzva tûzgyújtásra alkalmas szikra keletkezik. Méret: 6,5cm . Inkább a nagy svédet javaslom megvásárlásra. Igaz, hogy 4-5 ezer körül mozog, de egy örök darab és normális szikrát ad le.
    Az olasz bakancs gyártója a Toshiba.
    A párkával tûzhöz nagyon közel ne menj, sok benne a mûanyag.
    A kanálgépbõl én csak a konzervnyitót és a kanalat hurcolom. Nekem még a régi HM változat van, ott nincs sörnyitó rajta. Viszont messze ez a legjobb konzerv nyitó, amit használtam.
    Nem az volt a célom, hogy mindenbõl a legdrágábbat vegyem. Kellett egy alap felszerelés télre meg a mindennapokra és nem sokat tudtam rá áldozni.
    Az eddigi felszerelésemhez képest jelentõs elõrelépés, mert legtöbbje eddig nem is volt. A minõségükkel én meg vagyok elégedve ennyi pénzért. Hosszútávú strapabíróságukról majd beszámolok.

Van már egy amerikai katonai magnéziumos tûzgyújtó eszközöm.
    A bakancsot ugyan Toshiba gyártja, de Olaszországban (a Samsung is gyárt munkagépeket pl.). A bakancs talpa varrott, ragasztott, elõl csavarozott és hátul szegecselt. A felsõ része vastag bõrbõl van. Nekem ettõl több nem kell a helyi viszonyokhoz.
    Last edited by mmilan21; 10-14-2014 at 02:41 PM.