Eredmény 1 to 10 of 338

Topic: Ki húzza tovább?

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Senior Member Morpheus's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2014
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló mzperiksz Hozzászólás megtekintése
    Rendben, akkor kérdezzük meg Morpheust, mert ugye itt most õ a gazdálkodók fõ képviselõje.
    Ha nem lenne terepjáró, traktor, áram, stabilmotor, napelem, szivattyú, fegyver, más jövedelem, pénz a bankban/párnában, ésatöbbi ami az ipar terméke, akkor hogyan és milyen szinvonalon tudna megélni?
    Emzéperix!
    Veled nem szívesen tárgyalok, mert csak hergeled a jónépet, míg valaki ki nem mossa a szádat szappannal.
    Mit és minek kérdezel? Csak kötekedsz. Látszólag Doom álláspontját képviseled, de csak szétcseszed a témát a sílusoddal. Értelmesen veled nem lehet beszélni, értelmeseket nem szólsz hozzá, csak belekötsz mindenbe.

Ha komolyan érdeklõdnél szívesen válaszolnék és megmutatok dolgokat. Én is így tanultam.
    Egyébként a bárkaépítõk rovatban a hozzászólásokból látszik, hogy vannak itt páran legalább olyan járatosak, mint én vagy bizonyos téren sokkal nagyobb tudással rendelkezõk.
    De nincs is konkrét kérdés, akkor mire válaszoljak?

Mi a kérdés? Ez?
    Ha nem lenne terepjáró, traktor?
    Akkor lovat, szamarat, ökröt használnék, a hozzátartozó tudásommal és a beszerzett eszközeimmel.

Áram, stabilmotor, napelem?
    Használom a peltier elemes mécsesem, a stirling motorom, olajat préselek világítani és öntök gyertyát. Ha nem lenne stabil motorom bizony vennék kettõt. De eszembe juttatad, a tavasszal megépítem a lovas járgányt, amit régen készülök. (ha nem tudod mi az guglizd meg.)

Szivattyú, fegyver...?
    Norton kút, szélkerék. Lõfegyverre gondolsz? Mert ha nem lesz, akkor használom az íjjamat és a kardomat.

Más jövedelem pénz a bankban...?
    Már egy ideje ebbõl fejlesztek, amit itt termelek. Öt éve megszüntettem a bankszámlám és a.pénzemet, ha van, akkor igyekszem mielõbb ÉRTÉKRE váltani. Tározok takarmányt, földet, állatot veszek, vagy még egy fiskars baltát a meglévõ három mellé.

Az elmúlt években azt kerestem mi a megoldás. Mit, hogyan lehet megoldani. Nagyon sok jó kérdést kaptam és sokszor nem tudtam megválaszolni. Elkezdtem keresni a választ és amikor megtaláltam, örültem neki. Ezért fontosak a kérdések. Én ezt maximálisan élvezem! Szeretem a kihívásokat, örülök ha megoldok egy problémát. Tanulok. Ha valakinek ez bassza a csõrét akkor szexeljen egyet. :-)
    Last edited by Morpheus; 12-30-2014 at 03:59 PM.