Doom! Amennyiben megsértettelek az írásommal, Elnézést Kérek! Nem szándékoztam bárminemû negatív ingert kiváltani belõled. Azért írtam azt amit és úgy ahogy, mert ha csak annyit büfögök be a témába, hogy maradjon akkor egy enyhe "Nekem mindegy" érzése lett volna az írásomnak. Számomra nincs irányodba semmilyen problémám. Leszámítva hogy nagyon hosszúakat írsz sok ponttal és ezt is csak viccbõl írom. U.I.: Egy negatívum az irányodban: Felidegesítettél ami ahhoz képest hogy rideg/hideg és számító/üres vagyok nem kis eredmény. Legalábbis a teszted alapján amit kitöltöttem ez az eredmény jött ki.

A kérdésedre pedig nyilvánosan nem fogok válaszolni. Pontosabban a miértjére nem....

U.I.2: Ha még valamit írnál nekem, csak akkor írd a témába, ha nem vársz rá választ. Mert hogy én ide be nem nézek többet az biztos. És ne játszd a hattyú halálát, mert mindketten tudjuk hogy maradni fogsz mert mindenek ellenére értékes tagja vagy a fórumnak. És akár tetszik akár nem egy kis feszültség levezetés irányomból: Ha nem tetszik amit írok bekaphatod.