0
Mennyé!
Maraggyá!
..kevés ez a tíz perces korlát..ezt még hozzá akartam írni....Ja, a novelládban van egy rész amit nem értek: arra nem lehet építeni hogy egy 8cm vastag keményfa pinceajtót ki tudok nyitni nyikorgás nélkül, miközben az ajtó elõtt táboroznak, és simán lelépek... ez irreális. Ezt át kellene gondolni.
..amint láttad nem vettem durvára a figurát azt a kis erõszakot a hídnál is csak a szituáció kiélezésére tettem bele..hogy azért nem békés turista út....nem lett volna szerencsés a pincénél egy horror jelenet....mindvégig próbáltam fenntartani az átlag ember képét..akit sodornak az eseményék....
de jó még nem telt le a tíz perc...
....így van unalmas már..és ez csak internet,nem a valóság.....Szóval Testvér, én lennék az utolsó aki bántani akar, de valahogy vessünk véget ennek, mert nincs értelme.
..ezért kértem a szavazást...ma még mindenki mondhatja a magáét,kibeszélheti a tüskéket...aztán holnap reggeltõl már a Témával szeretnék foglalkozni...már ma is azt akartam,de még nem ment....
.indítottam egy topicot is egy érdekes és hasznos témában,de oda még senki nem írt...én ma már azzal akartam foglalkozni itt...
Last edited by Doom; 01-03-2015 at 07:07 PM.