0
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Szakik!
Kellene egy kis segítség!
Úgy néz ki pár héten belül enyém lehet a kis birtok, amit kinéztem. Ez jó. Van rajta egy kis épület, ez is jó.
Amiket viszont nem tudok, és bújtam a netet, de nem minden egyértelmû:
1-mennyibe kerülhet egy olyan építési terv, amit nem dobnak vissza átalakításról? Jelenleg hivatalosan szántó a föld, de zártkerti övezetben. Már beszéltem a helyi polgármesteri hivatal építésügyi emberével, azt mondta, be lehet jelentkezni, meg miden, csak nem lehet lakóingatlanná nyilvánítani... Namármost adott egy mezõgazdasági tároló, ami nem éri el a beépíthetõségi %-ot. Ha bõvíteni/átalakítani akarom, mennyibe fájhat? Most csak a terasz beépítése és a tetõtér felújítása a cél, de késõbb, ha eláraszt a pénz, kibõvítném a maxos 3%-ra.
2-régi vezetékek, tuti cserélni kellene, mennyibe fájhat egy ilyen átszabás? Elektromos fõzõlap és villanybojler lenne (meg persze kályha/kandalló is) de alapból minden áramról menne. Egyéb közmû nincs is. (Szerencsére...) A villanyszekrény/mérõóra az oszlopon, telken belül, de kb 15 méterre az épülettõl. Hogy tudom kiszámolni, mennyi lenne ez?
Doom esetleg ez elég szakmádba vág, ha lesz idõd, írnál pár sort? Elõre is köszi!