Oldala 123 of 220 ElsõElsõ ... 2373113121122123124125133173 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,221 to 1,230 of 2200

Topic: Off topic

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 967
    Given: 990

0 Not allowed!
    Én meg tegnap online adónyomtatványt akartam kitölteni. Épp csak nem lehet kijelölni a megfelelõ évet, csak az egy évvel korábbit. Viszont ha nincs kiválasztva az év, akkor nem lehet kinyomtatni. Hogy hogy töltsem ki és hogy küldjem be, azt egyelõre nem tudom. Remélem hogy csinálnak vele valamit, mert már kevesebb mint 2 hét van a határidõig.

Fórum támogató Zacskóbicska's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Több, mint 10 éve örököltünk egy házat. Azóta nem tudom átiratni a villanyszámlát. Valamilyen okból a csekket mindig nekem küldik ki, ha úgy tetszik nekik, követelõznek is (senki nem lakja a házat), ennek ellenére minden kezdeményezésemet visszautasítják az átíratás tekintetében. Már leszarom, szerintem minden állampolgári lehetõségemet kimerítettem a bíróságon kívül.Tudomásul vettem, hogy nekik ez így jó és így fontos. A továbbiakban a világért sem kívánnám elrontani a kedvüket holmi prosztó magyar állampolgári tiltakozással, nyafogással, meg ilyesmi. Ugyanez igaz a vízszolgáltatásra is. Nem is értem, hogy a picsbe tudják összeegyeztetni, hogy az éves nulla köbméteres vízfogyasztás mellé miért a saját nevemmel fizetem be a 24 000 Ft.-os közcsatorna rendelkezésre állási díjat. Mert ugye ez utóbbi-kötelezésbõl eleve az én nevemre került.

Member Éli's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Brazília egyik legnépszerûbb személyisége Silivio Santos, showman, milliárdos médiavállalkozó. Néhány ember azonban biztosan egy életre meggyûlölte õt.xd Santos ugyanis olyan áprilisi tréfát eszelt ki egy mûsor kedvéért, amit soha sem fognak elfelejteni azok, akiken csattant... Egy profi filmes stáb hitette el velük, hogy éppen a világvégét élik át.xd egy kis áprilisi Metros tréfa .. egy kissé durva lett https://www.youtube.com/watch?t=595&v=5IOSVhfG79U
    Last edited by Éli; 04-02-2015 at 04:55 PM.

Doom
    Guest

0 Not allowed!

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok minden fórumtársnak.

Ihlet a locsi vershez:

Pici erdõben pici nyuszi, pici szádra pici puszi.
    Szabad-e puszilni - locsolni ?

Tudjuk, hogy nem a nyuszit ünnepeljük ezekben a napokban.

Senior Member Lekvár's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Éli Hozzászólás megtekintése
    Brazília egyik legnépszerûbb személyisége Silivio Santos, showman, milliárdos médiavállalkozó. Néhány ember azonban biztosan egy életre meggyûlölte õt.xd Santos ugyanis olyan áprilisi tréfát eszelt ki egy mûsor kedvéért, amit soha sem fognak elfelejteni azok, akiken csattant... Egy profi filmes stáb hitette el velük, hogy éppen a világvégét élik át.xd egy kis áprilisi Metros tréfa .. egy kissé durva lett https://www.youtube.com/watch?t=595&v=5IOSVhfG79U
    Nem tudom, miért nem valami kigyúrt helyi kemény csávókat próbáltak megviccelni?
    Lehet hogy a zombik valós sérülésekket is szereztek volna?
    Ilyenkor soha nem tudom, mi lenne ha valaki fegyvert, vagy "legális pengehosszúságú" kést ránt, és meghentel egy-két statisztát, érthetõ okokból. Vagy valaki infarktust kap...
    Na akkor mi lenne??? Nem lenne olyan vicces a dolog? Egy két nõt így is kezelni kell, látszott rajtuk, hogy az üveg pezsgõ, meg az "ott van a kamera" szlogen, nem intézi el a dolgokat.
    Simán be lehet perelni a nyomorultakat!
    Last edited by Lekvár; 04-04-2015 at 03:35 PM.
    Én nem piszkálnám az oroszokat!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Szaturnusz

Senior Member aksurv's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 17
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Éli Hozzászólás megtekintése
    Egyszer úgy is az lesz,hogy ezeket prankereket, valaki szisztematikusan homlokon fogja lõni, és akkor ki lesz a hibás?
    Az acélnál senki nem keményebb, az ólomnál senki nem gyorsabb....

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Az igazi gengszterek ilyen ruhát hordanak.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    http://www.vezess.hu/vezetunk/16-dig...szerfal/60755/

"Oldsmobile Inca Ital Design (1986) - Repülõgépeket idézõ kijelzõk, és botkormány. Nehezen hihetõ, de ezt tényleg komolyan gondolták a nyolcvanas évek közepén, mivel több kutatás is azt mutatta, hogy a videojátékokon felnövõ új generációnak bejön a joystick stílus. Tévedtek."

Frászt... Csak még én nem tudtam róla...