Idézet Eredeti hozzászóló astonferi Hozzászólás megtekintése
azt hiszem nem értettétek meg a mondanivalót
nem jó a rendszer és a törvények is túlszabályozottak és értelmetlen egy nagy részük....DEEEEE ez ellen mit tudsz tenni ?
elmész remetének, törvényen kívülinek, vagy megpróbálsz elveszni a tömegben és nem foglalkozol vele és veled sem foglalkoznak.
az hogy ezek megváltozzanak komoly változás kell amihez Te meg én kevesek vagyunk. voltak 20-30 ezres tüntetések pesten és több vidéki városban a rendszer ellen, azóta is hallani az elégedetlen hangokat de nem történik semmi.
hidd el nem fogok kimenni köveket dobálni vagy fegyvert lóbálni az utcán mert a gyerekemre gondolok hogy ne árván nõjön fel esetleg mert forrófejû lázadó vagyok.
lehet gyávának hívni, vagy birkának nekem jó így. jó meló, jó fizu, pest jó részén lakom elmegyek a gyerekemmel és nejemmel pihizgetni a forumos és más haverokkal gyakorlom amit gondolok és ennyi.
de várom az ötleteket mit lehet csinálni ami törvényes.
Pedig a vidék gyönyörû, a nyolcadik kerület a legszebb városrész lehetne. Sorolhatnám. Te pedig egy zsúfolt gettóba kényszerülsz kényszermunkát vállalni és kusbban maradni csak azért, mert a rendszer tõled ezt várja el. Magyarország legszebb részein pedig félállatok tenyésznek és terrorizálják, gyilkolják az ott lakókat.

Azt gondolom, ha a törvény engedélyezné az éles önvédelmi fegyverek használatát, hamar le lehetne csökkenteni a problémás cigányság számát szinte közel a nullára.