Idézet Eredeti hozzászóló Don't Panic Hozzászólás megtekintése
Jó indulatú leszek és felteszem, hogy épít valamiféle kuckót magának, mint Dick Proenneke. Persze nem olyan sirályat, így az elsõ esõ után elkezd káromkodni, az elsõ vihar leviszi a tetõ felét és a mínuszok úgy fognak besüvíteni, mint atom. Pár nap után kifogy a magával cipelt tartós élelmiszerbõl és vadászni indul. Ott csillog az oldalán a milliós Benelli, de sosem tanulmányozta vadjaink életmódját és/vagy cserkelt. Max hajtásra ment jól bepiálva a többi vadásszal, esetleg lesen ült. Szóval esély a szarvaspörköltre zéró. Ezt még egy párszor eljátsza, majd beleun. Megpróbál csapdázni kisebb állatokat. Két órán át állandóan összedõl az egész, az ujját is jó párszor leüti. Hazamegy a kuckóba éhesen, átfagyva, dühösen. Pont kifogy a gázpalack is meg a gázlámpa. A sötétben belerúg valamibe. Utolsó csepp aznapra. Ezért mérgében szétveri a fél csilliárdos technikát. Se kaja, se energia, se felszerelés és dührohama közben eltörte a kezét vagy a lábát is. Nem telik bele egy hónap és fosztogatók holtan találják - vagy annyira legyengülve, hogy simán agyonverik - aztán szépen elviszik a maradék cuccát. Szerintem még nem is túloztam.

Ja, egyébként vicces a link!
ennel jobban le se irhattad volna
en azon szoktam mindig csodalkozni amikor a youtube-on nezegetem a bug out bag videokat es a kintlvashoz szukseges felszerelest elintezik egy bivvy bag-el vagy beraknak egy poncsot menedeknek azt ugy gondoljak majd vigan uldogelnek a tabortuz mellet.
akik ilyen elkepzelessel indulnak neki a vadonnak azok valozinuleg majd ugy jarnak ahogy leirtad.