Idézet Eredeti hozzászóló suuperbus Hozzászólás megtekintése
Hátizsákot úgy érdemes választani, mint amikor ruhát vesz az ember. nem mindegy mennyire széles a válla az illetõnek, milyen magas. Legyen vízhatlan a hátizsák vagy veszel hozzá külön esõvédõt? Mert az tuti, hogy elõbb utóbb esni is fog...
Mi lesz benne, mennyire sokat mentek vele vagy csak bedobjátok a kocsiba?
Mennyire kényelmes a hátrésze és mennyire tart el hordáskor (nem izzad bele az ember) stb.
Sok szempont, ezeket elõre érdemes tudni és úgy felpróbálni.

Ránézésre ez a hátizsák nem tûnik rossznak, én a helyedben azért elõtte biztosan megnézném a katonai felhozatalt, azok árban nagyon jók szoktak lenni és nem mind terepmintás, amit én például nem szeretek.
Igen, én is így gondoltam, személyesen veszem meg mindenképp. Pillanatnyilag találtunk 4 lehetséges BOL helyet, ezeket fogjuk a következõ másfél hónapban feltérképezni, és legvégsõ megoldásnak marad Szibéria. Oda is meg van az útvonal terv, de még két különbözõ õtvonalat ki kell mellé dolgoznom, hogy legyen választási lehetõségünk gebasz esetén. Szóval, ha Szibéria, mindenképp sok dolog lesz benne, mert nálam lesz a fiam ruházata, és a lehetõ legtöbb élelmiszer. Fiamnál a fegyver, a felszerelések, a sátor, és Õ fogja szükség esetén a lányzót, vagy az öccsét cipelni is. Nála lesz a vízkészletünk is, tehát mi ketten visszük a legtöbbet majd.
Lehet próbának veszek egyet, ha más nem, elhasználjuk kisebb kirándulásokhozm, vagy amikor a lányt viszem a kollégiumba. Ha meg veszem irok róla tapasztalatot.