Ti hogy álltok ezzel a témával? Én teljesen ki tudok rajta akadni. Ez a "minden férfi elnyomó", "minden férfi nemierõszakoló", "ha lefekszel egy férfivel, de késõbb meggondolod magad, akkor tulajdonképpen nemi erõszak áldozata voltál és fel kellene jelentened a férfit", "minden férfi hazudik", "minden férfi többet keres minden nõnél".

Az egyik régi (nõ) barátom is rákattant most ezekre. Nem értem. Mondja hogy "a férfiak" szemetek, meg hazudnak, meg lelépnek ha jön a gyerek, meg a férjek is hülyék, meg gonoszok a nõvel, meg ilyenek. De könyörgöm, ez a nõ nem szült gyereket, nem volt házas és még egy rendes kapcsolata sem volt. Akkor hogy ítélhet meg MINDEN férfit? Abszolút semmi tapasztalata sincs semmilyen férfiról.

A feministák úgy viselkednek, mintha nem léteznének borzalmas nõk, akik hazudnak, akik férfiakat manipulálnak, akik szándékosan esnek teherbe, hogy a férfit magukhoz láncolják. Nem hajlandóak elismerni hogy mindkét nemben vannak rossz, megbízhatatlan emberek, férfiban is, nõben is.

Azt mondják hogy a nõk kevesebbet keresnek mint a férfiak. Lehet, de nem ugyanabban a munkakörben. Persze, ha van egy szívsebész doktor, meg egy nõ egy béna szociológus, akkor az orvos férfi többet fog keresni a diplomájával. De ha van egy férfi és egy nõ, és mindketten ugyanúgy orvosok, ugyanazon a helyen, akkor ugyanannyit fognak keresni, ugyanazért a munkakörért és munkaidõért.

Meg persze hogy a munkáltató inkább a férfit veszi fel, mert a férfi nem megy szülési szabadságra.

Azt is mondta a barátom, hogy "egy férfi se tudna otthon maradni a gyerekekkel". Ez se igaz. Az USA-ban jelenleg 2 millió férfi vezeti a háztartást és neveli a gyerekeket, míg a nõk dolgoznak egy munkahelyen.

Egy rakás hazugság amit a feministák terjesztenek, eljátsszák hogy õk az "erõs nõk", ugyanakkor nyavalyognak mindenért. A saját véleményüket másokra erõszakolják, nem csak férfiakra hanem a normálisabban gondolkodó nõkre is.

Nem is csoda hogy annyi nõ ki van akadva a feministákon.

Magyar FB csoport is van, de én inkább az angol szövegû videókat szoktam nézni. Elég szórakoztató ahogy darabokra szedik az egész feminista ideológiát.

https://www.facebook.com/feminizmusellen/?fref=ts

http://antifem.blog.hu/