Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
Megnéztem a mostani részt.

Rick nagyon elhamarkodta a dolgot. Nem tudom hogy tényleg a fickó Negan, mert amit a nõk mondtak kicsit olyan érzésem van, mintha Negan egy vallás lenne, vagy a csapatuk neve. Persze lehet hogy a fickó az a végén, akkor viszont annak nincs értelme amit a cigizõ nõ mondott. Hogy "mi mindannyian Negan vagyunk".

Mert annak mi értelme lenne? Pedig a Wiki is azt írja hogy a Negan csak egy férfikarakter és kész.

Ha szekta és az õ követõi voltak, akkor meg azért érdekes, mert a kereszténységet viszont alázták.

Azt nem tudom hogy Carol-nak mi volt a baja. Mindig lazá mészárol, most meg mintha baja lenne tõle. Az elején azt hittem hogy csak színészkedik hogy megtévessze vele a fogva tartóit.

Érdekes rész, sok benne az elgondolkodtató dolog.
Rick elobb lo, aztan kerdez. Ha meg mindig forditva csinalna, jobban hullana a banda. Meg igy jobban jott ki a dolog. Stilusosabb volt. persze infoszerzes caljabol ez a megoldas buktas. Carol belefaradt az olesbe. Kiegett. Ahogy nezte oket, "adok nektek jopar eselyt, mielott megollek titeket", hiaba van nalatok a fegyver, en meg megkotozve, stb. Az a nezes. Mint egy nagyhatalmu vampir, egy RPG-ben. "Senkik vagytok, kosz a kormom alatt, eltaposni valo bogarak, stb". Kiraly volt!