Idézet Eredeti hozzászóló FreeDoom Hozzászólás megtekintése
..azért ha ráértek gondolkodjatok el pár dolgon...
-Miért utálom a migránst?
-Miért félek a bevándorlástól,migrációtól?
-Ismerek e személyesen migránst,ha igen milyen embernek tartom?
Nos ha nem ismer valaki egy embert(a bõrszín,vallás,származási országtól függetlenül),miért és hogyan alkot róla véleményt?
Ha nem ismeri évek óta,mert a szomszédja,barátja,kollégája...akkor hogyan?...hogyan alkot véleményt ...akár jót ,akár rosszat?
...mert azt mondták?...mert volt a médiában?...mert biztos úgy van?...mert láttam a yutyubon?..mert a fórumon olvastam?
https://www.youtube.com/watch?v=oHPUYXpeQuk&t=471s
Nem véletlenül nyitottam ennek a könyvnek egy külön topicot.....
Mert ugye azzal mindenki tisztában van,hogy egy emberi lényt csak hosszas beszélgetés,sõt együtt élés után lehet megismerni ..és véleményt mondani róla...
...migránsok...mit takar ez a szó?...kik Õk?...tudod kik Õk?
...vagy csak mondták???
Akkor hadd tegyek fel én is pár kérdést!
Szoktál romlott húst enni?
Ha nem mért nem?
Hogy alkothatsz róla negatív véleményt ha nem is ettél belõle?
...mert azt mondták?...mert volt a médiában?...mert biztos úgy van?...mert láttam a yutyubon?..mert a fórumon olvastam? Mert azt mondták?
Mert ugye azzal mindenki tisztában van,hogy egy gyomorrontást/emésztõszervi fertõzést csak annak átélése után lehet megismerni ..és véleményt mondani róla...
Vagy elég, az évszázados tapasztalat?

vagy másként:
Szoktál ADIS/tripper/szifilisz fertõzött partnerrel közösülni?
Ha nem mért nem?
Hogy alkothatsz róla negatív véleményt ha nem is fertõzõdtél meg?
...mert azt mondták?...mert volt a médiában?...mert biztos úgy van?...mert láttam a yutyubon?..mert a fórumon olvastam? Mert azt mondták?
Mert ugye azzal mindenki tisztában van,hogy egy betegséget csak megfertõzõdés után lehet megismerni ..és véleményt mondani róla...