0

Thumbs Up |
Received: 17 Given: 3 |
IMG_20190206_111445.jpg
Most jutottam el a karajokig a fagyasztóban. Úgyhogy napokig ez lesz a fõmenü.
Férfi létemre imádok a konyhában sütni-fõzni. A családom pedig imádja a fõztömet.
Hogy ne legyen unalmas, mindig más fûszerezéssel.
Ezt a három kilós karajt, mivel elég száraz hús, beírdaltam és az elmaradhatatlan füstölt szalonnával megspékeltem.
A szalonna mellé szemes bors, fokhagyma és babérlevél került.
A tetejét alaposan megszórtam csemege piros paprika, fokhagymapor, fehér bors és kurkuma keverékével.
Alá száraz kékfrankos és napraforgó olaj keveréke került.
Alufóliával lefedve, az elõmelegített sütõben puhulásig sütöm, majd a fólia nélkül pirítom a szükséges ideig, saját zsírjával locsolva.
A tálalás petrezselymes krumplival, fõtt tojással és céklával történik majd.
Hazámban bárhol lehetek, mindenhol otthon vagyok.
Hazámban minden utat ismerek.
(Idézetek a Nagy zûr Korzikán c. alapmûbõl)😀