Oldala 92 of 98 ElsõElsõ ... 42829091929394 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 911 to 920 of 974

Topic: Ezt venném (van már vele tapasztalata valakinek?)

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló varég Hozzászólás megtekintése
    Lehet nem fog tetszeni, de szerintem otthon 1-2 Db, ha elkelne..

Nem azért, mer sz@r, vagy ilyenek.

Akinek van pénze, az vesz husquarna, gransfors, vagy Szabó baltát, akinek kevesebb, az meg fiskars, vagy hect-et.
    Van az az ún. buskraftbiznisz, ami miatt ezek kelendõek, mert a MÁRKA mindenek elõtt...
    Ertekelek minden hozzaszolast, foleg mivel nem otthon elek igy nem nagyon ralatasom arra, hogy mi az ami megy.

Az en baltam az kb a szabo balta szintje, hasznalhatosagban, minosegben alatta lenne mert egy olcso fejet hasznalok. Viszont mindenkepp a fiskars meg az annal gyatrabbak felett van, mind hasznalhatosagban mind megjelenesben.

Az en baltam egy kb opel astra kategoria a trabantok es mercik kozott. Azt szeretnem kideriteni, hogy otthon mennyire erdekli az embereket a hasznalhatosag. Aldoznanak e kicsit tobbet vagy maradnak az olcsonal.

Amugy mennyibe kerul egy fiskars most otthon?

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 165
    Given: 202

0 Not allowed!
    10e-tõl indulnak a legkisebbek, az X5 ami értelmes méret, az X7-bõl vettem anno, de az nagy, nem táskába való. Az X7 olyan 13-14e körül indul és sokan szeretik. A Szabó az nem tudom mennyi de az egyetlen 2018-as találatban 26500Ft volt az ára. Van még a Pájer Odin ami hasonló mint amit csinálnál, az 21e Ft.
    elemlampablog.hu - elemlámpa tesztek minden mennyiségben!

MPF támogató Ihasz Laci's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2015
    Lakhely
    Somerset UK
    Blog Entries
    3
    Thumbs Up
    Received: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló WestBam Hozzászólás megtekintése
    10e-tõl indulnak a legkisebbek, az X5 ami értelmes méret, az X7-bõl vettem anno, de az nagy, nem táskába való. Az X7 olyan 13-14e körül indul és sokan szeretik. A Szabó az nem tudom mennyi de az egyetlen 2018-as találatban 26500Ft volt az ára. Van még a Pájer Odin ami hasonló mint amit csinálnál, az 21e Ft.
    azt remeltem a fiskarsok olcsobbak a kovacsoltak meg dragabbak kicsit. akkor az en baltam a kozeparban lenne de igy elegge a felso kategoriahoz huz. azt meg nem hiszem, hogy barki is kiad 20 ezret egy baltaert ami nem kezzel kovacsolt, mhiba jo es hasznalhato.

Senior Member sukran4fish's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2016
    Blog Entries
    1
    Thumbs Up
    Received: 104
    Given: 94

0 Not allowed!
    Nezegetem egy ideje a Kershaw Shuffle keseket, van valakinek tapasztalata veluk? Vajon jo a "csavarhuzo" veg uveget torni? Alternativak multifunkcios zsebkesekre? Róla van szó.

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 114

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló sukran4fish Hozzászólás megtekintése
    Nezegetem egy ideje a Kershaw Shuffle keseket, van valakinek tapasztalata veluk? Vajon jo a "csavarhuzo" veg uveget torni? Alternativak multifunkcios zsebkesekre? Róla van szó.
    Üveg törésre szerintem alkalmatlan-balesetveszélyes.. Eddigi tapasztalat alapján a leatherman üvegtörõje a leghatékonyabb, aztán a victorinox rescue...
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2020
    Thumbs Up
    Received: 2
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló sukran4fish Hozzászólás megtekintése
    Nekem ugyan a bitbetét van a végén verziom van de a többi ugyan az, ahogy "varég" is irta eleve balesetveszélyes, és teljesen igaza van ha megnézed a kést nem igen tudod marokra fogni mert nem arra találták ki, kinyitva biztosan nem.
    Ettöl függetlenül csinos darab de azért nagy elvárásaid ne legyenek, kicsit kotyog a penge, kinai...
    Anno nekem is szerelem volt elsö látásra, de jobban belegondolva sok értelme nem volt.
    Komolyabb dolgokra tul kicsi, egy madzagot elvágni meg van egy leatherman wingman multitoolom az lefed mindent amit az ilyen kiskések tudnak, és még azon is tul.
    20 ropi az igaz én is sokaltam hogy drága, volt is helyette kinai multitool meg pl ez a shufle hát ha jo lesz alternativának.
    Amig a kezembe nem vettem egy leathermant és használtam is, az összes kacatomat félre dobtam tök fölösleges, az alternativák árábol meg az egyszerübb wingman kijött volna.

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2021
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    a francia MRE az egyik legjobban átgondolt cucc. izre is finom de szerintem drága, és tárolása több helyet foglal a kelleténél.
    van benne 4 db vízfertõtlenítõ tabletta, 3 esbit kocka , egy széthajtható tûzhely. most ha sokat veszel ezek feleslegesen megvett dolgok újra.
    össze kell állítani egyedi csomagot jobban jársz

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 63
    Given: 34

0 Not allowed!
    Ránéztem a Révész kés oldalra és mit látok....ezt:

http://www.bicska.hu/shop/kozepamska...fiber-karikas/

Bassza a fantáziám nagyon...

Pedig lehet nem is használnám....akkor meg minek...de mégis.
    Van ekkora nálam agancs nyél, díszített rugó, karika...
    Ja és véger lekerült a pengékrõl a rozsdamentes felirat, vagyis nem csak nem szem elõtt van mint régen.

Csak ne lenne 24000 huf...

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 114

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló LSVF Hozzászólás megtekintése
    Ránéztem a Révész kés oldalra és mit látok....ezt:

http://www.bicska.hu/shop/kozepamska...fiber-karikas/

Bassza a fantáziám nagyon...

Pedig lehet nem is használnám....akkor meg minek...de mégis.
    Van ekkora nálam agancs nyél, díszített rugó, karika...
    Ja és véger lekerült a pengékrõl a rozsdamentes felirat, vagyis nem csak nem szem elõtt van mint régen.

Csak ne lenne 24000 huf...
    Karácsony elõtt, a adventi vásárban ezt a típus nézegettem, mire a párom kibökte, hogy EZ kell neki.
    Azóta mindenhová hordja magával...

Szerintem jó vétel, a készítõ családot ismerem régóta, az elsõ valamire való bicskám tõlük van.

Nekem pl. határozottan tetszik az a rozsdamentes felirat. Amikor ez elsõt vettem tõlük(azóta 11 van ) kifejezetten ilyet kerestem.
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 63
    Given: 34

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló varég Hozzászólás megtekintése
    Karácsony elõtt, a adventi vásárban ezt a típus nézegettem, mire a párom kibökte, hogy EZ kell neki.
    Azóta mindenhová hordja magával...

Szerintem jó vétel, a készítõ családot ismerem régóta, az elsõ valamire való bicskám tõlük van.

Nekem pl. határozottan tetszik az a rozsdamentes felirat. Amikor ez elsõt vettem tõlük(azóta 11 van ) kifejezetten ilyet kerestem.

El is hiszem, hogy teccett neki!
    Az agancs markolatú középmaskarám nálam is szinte minden hová velem jön.
    Kicsit viseltes már, de ebbõl is látszik, hogy jó társam. Pedig megkaptam már, hogy míves kést "nyúzok"...azért van, hogy napi szinten örüljek neki nem igaz?
    Lehet kicsinek is mondani, de hálás méret! Nagyon kézre állós fajta. A nagy fejest viszont ritkábban viszem magammal.
    De bakker, kb 6 éve 11000-12000 huf volt díszített rugóval a közép, postával együtt, most 20000 alatt nincs a Révészéknél...
    Lehet rendelek...majd.....mert a g10-es nagyonnagyon teccik!!!! Egyenesen kurva jól néz ki!!