Oldala 208 of 220 ElsõElsõ ... 108158198206207208209210218 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 2,071 to 2,080 of 2197

Topic: Ezt vettem (mondd, mutasd hogy mit vettél)

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 425
    Given: 752

0 Not allowed!
    Scitec bevásárlás. Kicsit elõre is cuccoltam. A havi Multi Pro esedékes volt, a G-Bomb is éppen most fogyott el, és a D-vitamin is. De ha már ott voltam, akkor vettem elõre két hónapra elegendõ kurkumát is (ami van itthon, az majd csak márciusban fogy el). Van 5 % kedvezményem, és igyekszem egyben vásárolni, hogy minél többet spóroljak. Esetleg vehettem volna még egy G-Bombot, de az egy doboz is sokáig kitart, és tudok sakkozni az adagolással is. Jó drága is, szóval nem akartam rögtön még egy dobozzal venni. Viszont kaptam ajándékba egy Scitec maszkot.

Kicsit reklámoztam a prepperkedést is: mondtam az eladónõnek, hogy érdemesebb valamivel nagyobb tételben vásárolni, meg kerülni a nagy, forgalmas boltokat, áruházakat.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2015
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Hú régen hogy szerettem a g bombot....sportolsz?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló haven Hozzászólás megtekintése
    Hú régen hogy szerettem a g bombot....sportolsz?
    Ne is mondd... Büszkélkedtem itt a fórumon, hogy újra edzek, és ment is hónapokig. Aztán jött az államvizsga készülés, plusz egy lesérülés. Az izomgörcs vagy mi már rendbe jött. De az edzést nem folytattam, most meg újra egész nap tanulnom kell. Persze pontosan tudom, hogy szükséges lenne az edzés. Terveim szerint az utolsó államvizsga után elkezdem, csak legyen már végre vége ennek az állandó tanulásnak. Igaz, utána meg angolul kell majd tanulnom, de az mégis más lesz.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    De tudom, hogy rá fogok állni, mert hiányzik. Csak meg kell találnom azt a rendszert, amit be tudok illeszteni a napjaimba. (És akkor még ott a jóga, ami nagyon érdekel. Azzal teljesen az alapoktól kezdtem el ismerkedni.)

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2015
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Jól kiegészíti egymást a tanulás és a sport, egyik tölti a másikat. Remélem visszatalálsz majd

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Kutyusnak megvettem a következõ nyakörvet. Jó, hogy így a vizsga után eszembe jutott, mert most fog letelni a 7 hónap, amíg az elõzõnek biztosan hat a hatóanyaga (7-8 hónap, de a biztonság kedvéért inkább 7). És már csak kettõ darab volt belõle, kiszállítás pedig már nincs náluk, szóval ha esetleg bezárnának, akkor nem tudtam volna megvenni. Bár azt mondták, hogy márciusban is ment a keverés, de aztán nem kellett bezárniuk, hiszen állateledelt is árulnak.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    55
    Thumbs Up
    Received: 848
    Given: 888

0 Not allowed!
    A biciklivel mi a helyzet? Mikorra szállítják ki?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Hát, nincs új infó. Májusról van szó. Azt mondták, hogy annál elõbb maximum akkor, ha valamelyik nagyobb megrendelõ esetleg visszamondja. Úgy néz ki, hogy csak júniusra lesz meg rá a pénzem, úgyhogy akarok is írni nekik, hogy ha elõbb megjönne, tartanák-e addig. Néha álmodom vele, már nagyon várom.

Az ügyintézõ azt mondta, hogy tavaly tavasszal a korlátozások alatt semmi fennakadás nem volt az áruforgalomban, százával adták el a Montikat. Úgy fogalmazott, hogy kipucolták az EU raktárait.

Amúgy pont az jutott eszembe valamelyik nap, hogy van ötletetek arra, hogy a járvány miatt miért vettek és vesznek ilyen sokan biciklit, hogy ennyire durván hiánycikk lett? Gondolom, aki eddig autózott, az továbbra is. Ez a rengeteg ember, aki biciklit vett/vesz, tömegközlekedéssel jártak, és azt váltják most ki?

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 114
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló P. Dude Hozzászólás megtekintése
    ...

Amúgy pont az jutott eszembe valamelyik nap, hogy van ötletetek arra, hogy a járvány miatt miért vettek és vesznek ilyen sokan biciklit, hogy ennyire durván hiánycikk lett? Gondolom, aki eddig autózott, az továbbra is. Ez a rengeteg ember, aki biciklit vett/vesz, tömegközlekedéssel jártak, és azt váltják most ki?
    Erre több magyarázat is van, a nemtúlkisvárosomból:
    -Szeretett vezérünk bejelentette, hogy hétvégi menetrend szerint közlekedik minden...
    így meg egyszerûen lehetetlen normál idõben melóba jutni busszal...
    -sok szabadidõ(homofisz), így az utazással töltött idõ alatt lehet tekerni..
    -egészség megóvás..
    -mert csak
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    A raktárban
    Thumbs Up
    Received: 9
    Given: 43

0 Not allowed!
    Tud valaki olcsóbb de használható ágaprítót ajánlani?
    Keresgettem a szentkirályihoz adaptert, de nem kapni sehol, van ahol azt válaszolták talán majd õsszel...
    Viszont amennyibe az kerül, már indulnak az elektromosok is, így az is lehetõség.
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"