Oldala 158 of 261 ElsõElsõ ... 58108148156157158159160168208258 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,571 to 1,580 of 2606

Topic: Vírusos fertõzések, baktériumos fertõzések

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 458
    Given: 813

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Alpha Hozzászólás megtekintése
    A statisztikákat lehet manipulálni, de gondolom nem sokat javított a helyzeten, hogy szélnek eresztettek 5.500 eü. dolgozót és az eddigi intézkedések 90 százalékának semmi köze nem volt a "járvány" lassításához...
    És továbbra sem tudni, hogy hol van 122 ezer aktív fertõzött.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 933
    Given: 971

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Alpha Hozzászólás megtekintése
    A statisztikákat lehet manipulálni, de gondolom nem sokat javított a helyzeten, hogy szélnek eresztettek 5.500 eü. dolgozót és az eddigi intézkedések 90 százalékának semmi köze nem volt a "járvány" lassításához...
    Így van. Olyan állítást olvastam hogy lélegeztetõgép az van, de egészségügyi személyzet aki értene hozzá, meg tudná kezelni és figyelni, abból nincs elég.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Csongrád megye
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Ráadásul olyan hírek járják, hogy a lélegeztetõgép a lehetõ legrosszabb "gyógymód".
    Az a román tüdõgyógyász aki atipikus tüdõgyulladásként kezeli (ekézik is a protokoll megszegése miatt) állítólag közel 100% gyógyulási arányt ért el.
    Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
    fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Csongrád megye
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    A kormányzati portálon azt írták: 586 123-ra nõtt a Magyarországon azonosított fertõzöttek száma.
    Tehát Szlávik becslése szerint (hétszeres szorzó az ismerté vált és a tényleges fertõzöttek között) 586 123X7=4 102 861 fõ fertõzõdött meg. Merkely nyilatkozata szerint (akár hússzoros szorzó is lehet az ismerté vált és a tényleges fertõzöttek között) ez lényegesen több, de számoljunk csak ezzel.
    4 102 861 fõ fertõzõdött, tehát részben vagy egészen immúnis
    1 000 000 kiskorú, aki egyébként is védett.
    481 820 fõ megkapta a második oltást is.
    Ez összesen 5 584 681 fõ.
    Magyarország lakossága 9 770 000
    Tehát minimum 57% bevallottan részben vagy egészen védett. (Ez persze lehet 80% is)
    A nyájimmunitást korábban 60%-ban jelölték meg
    De, a riogatás, a bírságolás, a nyomorítás mehet tovább.
    Elõre a kovidkommunista úton!

Én a legmértéktartóbb becsléssel számoltam. De még ezek a számok is felvetnek bizonyos kérdéseket, amik nagyon messzire vezetnek.
    Elhunyt 18 703 fõ a PCR teszt szerint fertõzötten.
    Müller szerint a tényleges vírusáldozat a fertõzötten elhunytak 3-4%-a. Tehát mondjuk 655 fõ. És ez sem én mondtam.
    Vagyis minimum 4 102 861 fõ fertõzõdött és ténylegesen a fertõzésbe belehalt 655 fõ.
    Ne én számoljam ki a halálozási arányt, tegye meg valaki helyettem!
    Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
    fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!

Senior Member fater.lajos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló shadow177 Hozzászólás megtekintése
    Ráadásul olyan hírek járják, hogy a lélegeztetõgép a lehetõ legrosszabb "gyógymód".
    Az a román tüdõgyógyász aki atipikus tüdõgyulladásként kezeli (ekézik is a protokoll megszegése miatt) állítólag közel 100% gyógyulási arányt ért el.
    És azért került a hírekbe, mert https://kronikaonline.ro/erdelyi-hir...aradi-orvosno#

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A kormányzati portálon azt írták: 586 123-ra nõtt a Magyarországon azonosított fertõzöttek száma.
    Tehát Szlávik becslése szerint (hétszeres szorzó az ismerté vált és a tényleges fertõzöttek között) 586 123X7=4 102 861 fõ fertõzõdött meg. Merkely nyilatkozata szerint (akár hússzoros szorzó is lehet az ismerté vált és a tényleges fertõzöttek között) ez lényegesen több, de számoljunk csak ezzel.
    4 102 861 fõ fertõzõdött, tehát részben vagy egészen immúnis
    1 000 000 kiskorú, aki egyébként is védett.
    481 820 fõ megkapta a második oltást is.
    Ez összesen 5 584 681 fõ.
    Magyarország lakossága 9 770 000
    Tehát minimum 57% bevallottan részben vagy egészen védett. (Ez persze lehet 80% is)
    A nyájimmunitást korábban 60%-ban jelölték meg
    De, a riogatás, a bírságolás, a nyomorítás mehet tovább.
    Elõre a kovidkommunista úton!

Én a legmértéktartóbb becsléssel számoltam. De még ezek a számok is felvetnek bizonyos kérdéseket, amik nagyon messzire vezetnek.
    Elhunyt 18 703 fõ a PCR teszt szerint fertõzötten.
    Müller szerint a tényleges vírusáldozat a fertõzötten elhunytak 3-4%-a. Tehát mondjuk 655 fõ. És ez sem én mondtam.
    Vagyis minimum 4 102 861 fõ fertõzõdött és ténylegesen a fertõzésbe belehalt 655 fõ.
    Ne én számoljam ki a halálozási arányt, tegye meg valaki helyettem!
    Õrület...

Egyébként nyugodtan számolhatunk tízszeres szorzóval. A hazai orvosi egyetemek összesített adatai szerint tavaly májusban 21-szeres volt a szorzó. Egy hónapja ezt újra megnézték, és 10-szeres volt a szorzó. Nem hiszem, hogy egy hónap alatt óriásit változott volna valamelyik irányban.

A másik, hogy nem feltétlenül csak azok védettek, akik a második oltást is megkapták. Merkely szerint az, aki átesett már a fertõzésen, egyetlen oltás után tökéletesen védett, neki csak egy dózis kell, mert az már neki "emlékeztetõ oltás", hiszen a fertõzésen való átesés és meggyógyulás eleve kialakította nála a védettséget. Más kérdés, hogy akkor mi a fasznak kellene neki is oltás. Maga Merkely beszélt arról februárban, hogy az addigi 108 millió emberbõl, akik egy és negyed év alatt világszerte átestek a fertõzésen, szinte senki sem kapta el újra. Vagyis a 6 hónapos védettséggel való kormányzati riogatás ordas nagy kamu.

Szóval ha tízszeres szorzóval számolunk, és hozzávesszük a kiskorúakat, meg a második dózist megkapott beoltottakat, akkor 75 % fölötti a közösségi immunitás. Vigyázat: ez Merkely szerint egy 4-es reprodukciós rátájú mutációhoz szükséges! Vagyis egy 75 %-os közösségi immunitásnál már nem nagyon tudnak hivatkozni semmilyen mutációra, ami miatt növelni kellene a társadalmi immunitás mértékét.

Plusz: nem véletlen, hogy egy kurva szót nem hallani arról, amit március 11-én TMIB megírt ide. Amerikában 17 állam teljesen kinyitott, és megszüntették a kötelezõ maszkozást. Eddig semmi kiugró esetszám nincsen. Ha március 11-én volt a nyitás, akkor eltelt majdnem 2 hét. Ha jól emlékszem, 2 hetet mondogattak a covid lappangási idejére. Szóval 3-4 hét alatt biztosan ki kell derülnie, ha a nyitás "katasztrófát" jelent, amivel ugye a kormányzati kommunikáció világszerte riogat.

Alpha
    Guest

0 Not allowed!
    Ma volt tesztem és pozitív vagyok!
    Most van tíz napom itthon ténykedni. Még jó, hogy megvettem a nappali tapétázásához mindent és be is vásároltam itthonra....

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 933
    Given: 971

0 Not allowed!
    A karantén már csak 10 nap? Nem 2 hét?

Szedd a vitaminokat, citromos tea a C vitamin miatt, D vitamin, ilyenek.

Jobbulást/gyógyulást/mihamarabbi kilábalást kívánok.

Fórum támogató
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Blog Entries
    8
    Thumbs Up
    Received: 54
    Given: 140

0 Not allowed!
    Müller szerint a tényleges vírusáldozat a fertõzötten elhunytak 3-4%-a.
    Szia,

Bocs, de ez hulyeseg!
    Ha valaki cukorbeteg, vagy magas a vernyomasa, esetleg elhizott, akkor siman elhet meg 20-30 evet.
    Csak szerinted lenne illendo meghalnia a lakossag tobbsegenek. :-(

(1.3 millio cukorbeteg+ 25% magasvernyomas-beteg, es kozel 2/3-ad elhizott vagy tulsulyos, tehat csak azert van egeszseges ember az orszagban, mert van akinek egyszerre tobb problemaja is akad, ezert nem adhatoak ossze ezek a szamok.)

KSH heti halalozasi adatok a november vege-december eleje:
    2017. 48. heti halalozasi szam: 2437
    2017. 49. heti halalozasi szam: 2665
    2018. 48. heti halalozasi szam: 2559
    2018. 49. heti halalozasi szam: 2644
    2019. 48. heti halalozasi szam: 2357
    2019. 49. heti halalozasi szam: 2561
    2020. 48. heti halalozasi szam: 4063
    2020. 49. heti halalozasi szam: 4149

Es ez a hetente a normalisnal 1500-zal tobb halott most (marcius vegen) olyan ertek, amirol csak almodoznak az orvosok!

De azert csak dugjatok a fejeteket a homokba, es mondogassatok, hogy nincs virus, es az elmult 365 napban kevesebben haltak meg miatta, mint a valosagban az elmult 2 napban.

Bel

Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem érdemes ám nagyon vitatkozni ezen... Gondolom, abban egyetértenek a vakcina-kampánnyal szemben bizalmatlanok, és a vakcina-kampányt támogatók is, hogy akárhányan regisztrálnak, ha nem jön elég oltóanyag, a meglévõvel pedig csak töketlenkedik a kormányzat, akkor jóval elõbb szerez a lakosság természetes immunitást, mint ahogyan átoltanák. Anyám például az elsõk között regisztrált. 66 éves, magas vérnyomással. A mai napig nem hívták oltani. És nem valami eldugott faluról van szó.

Ha pedig azt nézzük, hogy a lakosság nagy része már most is védett, akkor egészen biztos, hogy a természetes közösségi immunitás sokkal elõbb lesz meg, mint az oltás általi. És sajnos ha emiatt esetleg megtelnek a kórházak, akkor megtelnek. Akkor átmegy az ország egy nagyon nehéz idõszakon, aztán pedig mindenki védett lesz.

De laikusként én azt gondolnám, hogy ha most, a mai napon van egy háromnegyedes lakossági immunitásunk, akkor talán már nem fognak megtelni a kórházak, és nem lesz baj.

És emellett úgy gondolom, hogy akik itt a fórumon bizalmatlanok vagyunk ezzel a helyzettel kapcsolatban, attól függetlenül mi is mind betartjuk az óvintézkedéseket. Az pedig tény, hogy az USA-ban 2 hete kinyitott 17 állam, nincs kötelezõ maszkviselés, és nem emelkedtek az esetszámok. Pedig õk nem éppen Japán, nem zárt és fegyelmezett társadalom. Annyira nem, hogy Biden csak februárban 100 ezer fölötti bevándorlót csõdített oda, akik úgy vannak a táborokban, mint a heringek. Ha két hét a lappangási idõ, akkor nemsokára ki kell derülnie, hogy mennyi értelme van a maszknak és a lezárásoknak. Nem mondok mást én sem, csak azt, hogy várjuk meg az amerikai fejleményeket.