Oldala 158 of 177 ElsõElsõ ... 58108148156157158159160168 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,571 to 1,580 of 1767

Topic: Tulelo blogja

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló TMIB Hozzászólás megtekintése
    A gond hogy azt se tudom mitõl lett. Nem emeltem nehezet, nem is fáztam meg. Kint voltam a konyhában, egyszer csak elkezdett nagyon fájni a derekam. Aztán eltelt 3 hét és még mindig fáj. Fene tudja.

Meg azt sem értem hogy miért most vagyok megfázva. Sok év óta ez az elsõ telünk ami nagyon enyhet, meg fûtésünk is van rendesen, több mint elég a propán gáz, 20 fok van bent. Ráadásul ez az elsõ alkalom hogy egy rakás vitamint is szedek. Erre pont most betegszem le és most kap el a nátha?

Én többször megfigyeltem, hogy voltam valahogy, mondjuk nem 100%-on, gondoltam eszek sok c vitamint, hogy elkapjam az elején és sokkal erõsebben tört rám, mint számítottam volna rá c vitamin nélkül

Ez persze sima c vitamin kapszula volt nem zöldség-gyümölcs

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 924
    Given: 955

0 Not allowed!
    De jó...

Gondoltam elviszek a kukásokhoz egy zsák szemetet, aztán onnan továbbmegyek a postára és a boltba. Elmotoroztam már a világ végére, erre eszembejutott hogy nem volt nálam maszk. Úgyhogy a szemetet le tudtam adni, de a boltba nem mehettem, úgyhogy hazajöttem.

Nem tudom minek erõltetik a maszkot, ha egyszer nálunk mindig volt, mégis a mi államunk áll jelenleg a legrosszabbul.

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 454
    Given: 806

0 Not allowed!
    Lélektani hadviselés. A maszk tudat alatt szorongást generál. Emellett személytelenné tesz, még inkább elidegeníti egymástól az embereket.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ma megláttam a felderítõt. Nagy, kigyúrt hangya volt. Már napokkal ezelõtt észrevettem a lyukakat az udvaron, ami annak a jele hogy az enyhe tél megint milliárdnyi hangyát eredményez. Persze inkább a hangyák mint a kemény tél, de akkor is. Azt hiszem hogy komolyan utánanézek majd hogy mivel kéne õket kicsinálni. Talán hígított hipóval? Az nagyszerûen mûködik a bogarak és rovarok ellen, mert a páncéljuk nem áll neki ellent és gyorsan elpusztulnak tõle. De valami olyan is kéne amit levinnének a hangyavár mélyére. 3-4 igen komoly vár van a ház körül, azokkal kéne valamit csinálni. Kémiai hadviselésre van szükség, csak még nem tudom hogy pontosan milyen anyaggal. Nem szeretném ha a házat is elkezdenék szétrágni, valamit lépni kell majd ellenük.

MPF támogató
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2013
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 1

0 Not allowed!
    Kontakt hangyairtó, van belõle uv álló is kültérre. Lefújsz tárgyakat, körberakod vele a bolyt (a poros földre szerintem nem érdemes fújni), meg a háznak a megfelelõ részeit is lefújhatod, illetve az útvonalukon bármit.

Illyetve ilyen kis mûanyagbigyókában lehet kapni azt a cuccot, amit le tudnak hordani, azt is lehet, hogy a boly mellé érdemes, de lehet, hogy az útvonalukon valahova.

Persze vannak mindenféle általános szerek amik jók lehetnek, de én rámennék a speckóra, ez a kontakt spray ez jó cucc... A fehér por is hasznos lehet, amit lehet kapni.

Nem hiszem, hogy nagyon más lenne a felhozatal ezekben a termékekben itthon, meg kint, azt se, hogy egy vagyonba kerülnének

Senior Member BragBOL's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up
    Received: 42
    Given: 17

0 Not allowed!
    Van az a barna mûanyagos lehordós cucc, ez nem kellett nekik.
    Most fokhagyma granulátummal való bejárat torlaszolással kísérletezem, vegyes eredménnyel, ha vizet kap felválik és kibujnak.
    Gyûjtsd szelektíven a hulladékot, hasznosíts újra! Jó-jó, de hol a jéghegy?

Senior Member P. Dude's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2020
    Thumbs Up
    Received: 454
    Given: 806

0 Not allowed!
    Kigyúrt hangya! Kinyomják fekve a testsúlyuk többszörösét.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Kis testmozgás kellett a levegõn, úgyhogy kivágtam egy kiszáradt fát és felaprítottam.

Aztán meg kitisztítottam az erdõbe vezetõ ösvényt, belógott oda is mindenféle fa, ág, meg minden. A múltkor már nem tudtam hátramenni és úgy jutottam be 15 méterre mintha a Mission Impossible-ben lettem volna Tom Cruise. Úgyhogy láncfûrésszel levagdostam mindent, most már tornamutatványok nélkül is hátra tudok menni.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A múltkor hallottam hogy megállt egy jármû egy kicsit, majd újra elindult, kinéztem, egy teherautó volt. Gondolkoztam rajta hogy vajon miért állhatott meg.

Aztán ma mentem a városba és nem volt ott a kidobott karosszék. Ahogy 1-2 másik nagyobb szemétcsomó sem, a szomszédok portája elõtt.

Akárki volt a kisteherautóval, összeszedte a szemetet. A fából készültet is (pl egy törött fa-ládát), meg a vas részeket is (a karosszék alját). Ennyivel kevesebb probléma.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A múltkor 9 két literes kólát hoztam az egyik boltból, most a másikba mentem olcsó kenyérért és csirkehúsért. 5 kenyér, 8 kiló csirkehús. Ha már ott voltam hoztam egy nagy ketchupot és 2 nagy tubus ranch szószt is, meg egy fej salátát. És a szokásos 1 zacskó csipszet az asszonynak, hogy örüljön. Jól feltöltöttem a hûtõt.

Odafelé menet az egyik ház teraszán volt egy tetovált fekete fickó, röhögött, hadonászott és kiabált felém. Menõnek képzelte magát de szerintem elég kínos volt ahogy viselkedett. Azon röhögött hogy robogóm van? Miért, tán most látott olyat elõször? Meg egy apró putri ház teaszán volt, azért arra ne legyen túl büszke szerintem. Vagy csak be akart szólni valakinek, mert attól érezte magát kemény csávónak. A városban is volt néhány ilyen alak. Na mindegy.

A lényeg hogy elintéztem a bevásárlást. ennyivel elleszünk vagy 1 hónapig.