0
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Tehát a "oltatlanok" bármilyen diszkriminálása jogszerûtlen.
A kísérleti vakcinák beadatásának erõltetése, szankciókkal, pszichológiai nyomásgyakorlással, és a felelõsség áthárítása szintén jogszerûtlen.
A teljes vakcinálási ügylet, tekintve hogy nem közlik hangsúlyozottan, hogy kísérletrõl van szó, szintén jogszerûtlen.
Jól látom?
Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!
Amit az oltakozás körül állami eszközökkel eddig mûvelnek, az szerintem a határán mozog annak, hogy embereken végzett, megfelelõ tájékoztatás nélküli, és sok esetben már-már nem is önkéntes hozzájáruláson alapuló kísérletnek tekinthessük. Az pedig ugye minden körülmények között tilos.
A hátrányos megkülönböztetés, védettségi igazolvány már összetettebb kérdés. Lenne. De mivel maga az oltás kísérleti vakcinának tekinthetõ, így az arra hivatkozva megvalósított diszkrimináció sem lehet alkotmányos, illetve jogszerû.
| Thumbs Up |
Tudtommal egyetlen egy alkalommal sem mondták ki, hogy a kedves páciens kifejezetten orvosi kísérletben vesz részt a beadott oltás hatásosságáról, rövid és közép valamint hosszútávú mellékhatásairól semmit sem tudnak. Nem sorolták fel az esetleges mellékhatásokat köztük kifejezetten nem említették a halált.
Ugyanez vonatkozik az úgynevezett beleegyezõ nyilatkozatra is.
Tehát ez azért ez jogilag minimum is bûncselekmény kategória.
Valahogy úgy. Lehet mindenfélét mondani, de a tények magukért beszélnek:
1. Hepatitis B elleni vakcina: 1960-as években kezdték, törzskönyvezés 1981.
2. Haemophilus influenzae b elleni vakcina: 1960-as évek végén kezdték, elsõ oltás törzskönyvezése 1985, mai verzió törzskönyvezése 1987.
3. HPV elleni oltás: 1990-es évek elején kezdték, törzskönyvezés 2006.
4. Ebola elleni oltás: 2003 elõtt kezdték, 2013-ban már beadták járványban, és eddig egyetlen verzióját törzskönyvezték, azt 2019-ben. (Ez tehát nagyon gyors volt - 10 év - a járványhelyzet miatt.
A WHO nemzeti influenzalaborjának korábbi vezetõ fõorvosa szerint 2023-2025 elõtt nem készülhetett volna el a covid elleni oltás. Vagy legkorábban, ha kihagynak lépéseket, akkor rohamtempóban 2022 elejére.
Tavaly októberi cikk a Pfizer honlapján. Különleges járványveszély esetén 5-10 év a gyorsított eljárás. Az aksurv által korábban említett, nagy létszámú klinikai fázis (ami további 5-10 év) valóban kihagyható járvány esetén. De az azt megelõzõ 5-10 év semmilyen körülmények között nem hagyható ki. Itt pedig 6 hónap elteltével már 10 fajta vakcina volt emberi klinikai fázisban.
Szóval dumálni lehet mindenfélét, de valószínû, hogy igazad van, és ez büntetõjogi kategória lehet. Amik így elsõre eszembe jutnak:
- emberen végezhetõ kutatás szabályainak megszegése
- beavatkozás az emberi génállományba
- méreggel visszaélés
- kuruzslás
Azért ilyenkor furcsán nézek.Figyi, elmondom: De. Bizonytalan. Minden.
Jó a tudományba vetett bizalom. Teljes mértékben támogatom én is. Az önbizalom is fontos. Az is jó, hogy van olyan barátod, akiben annyira megbízol, hogy az életedet is rábíznád (még ha kis képzavar keletkezik is, mert történetesen kórboncnok). De ha az elmúlt egy évben elkerülte volna a figyelmedet, akkor szeretném jelezni: az, amit eddig úgy ismertünk, hogy "a tudomány jelenlegi állása", az csõdött mondott. Ez megvan...?
Nem kívánom, hogy az alábbi 23 perces videót megnézd, mert írtad, hogy nincs idõd. De 09.05-tõl 15.15-ig, tehát egy 6 perces részben annyira jól és szemléletesen foglalja össze, hogy miként változott meg a járvány kezdete óta a tudás fogalma, és milyen horderejû krízist él át a szemünk elõtt a tudomány, hogy ahhoz én nem is szeretnék hozzátenni semmit. Csak bólogatok, mert 1 éve és 2 hónapja, amióta a WHO hivatalosan is kihirdette a világjárványt, naponta pontosan ezt látom a hírekben, nyilatkozatokban, tévében, rádióban, interneten, fórumokon, és bárkivel beszélgetek.
Ugye, az meg van, hogy a patologusok munkájának nagy része a kórszövettan?
Es emiatt esetleg naponta több tucat ember életérõl döntenek? A teljes kezelés utána az õ szakvéleménye alapján történik.
Tisztában vagyok a tudomány jelenlegi állása nevû dologgal, ugyanis nem a bölcsészkart erõsítem ebben a témában.
Egyenlõre azok a dolgok történnek amit hetekkel ezelõtt leirtam, lásd indiai, brazil mutánsok.
Az egészet pedig elengedtem, ugyanis azért próbáltam az oltás mellett érvelni, mert ez elvileg prepper forum ami felkészülesrol szol,
helyette egyre gyakrabban összeesküvés elméletek mennek ezerrel. Ezeket meg meghagyom másnak.
A képlet egyszerû, a vírussal elõbb utóbb mindenki fog találkozni, az pedig majd dönt a sorsáról.
Az acélnál senki nem keményebb, az ólomnál senki nem gyorsabb....
| Thumbs Up |
Találkoztam vele, én maradtam felül.
A felkészüléshez hozzátartozhatnak az összeesküvés-elméletek is, mert elõfordul, hogy kiderül, hogy egy összeesküvés-elmélet igaz volt. És akkor azok vannak elõnyben, akik átlátták a helyzetet. Van is ezekrõl a témákról külön rész a fórumon.
A covid elleni oltásról én nem összeesküvés-elméleteket írtam, hanem kérdéseket, amikre általában nem kaptam választ. Emellett egyszerûen csak leírtam az aggályaimat, amiknek a nagy részét alátámasztottam szakvéleményekkel. A prepperkedés pedig nem azt jelenti, hogy ha bármiféle érdemi tájékoztatás és információ nélkül adnak nekem valamit, amivel kapcsolatban szakemberek is megfogalmazzák az aggályaikat, továbbá a gyakorlati tapasztalat is mutat problémás eseteket, akkor azt gondolkodás nélkül magamba böketem kétszer-háromszor, vagy évente. Fõleg, ha eleve nincs szükségem rá, mert már felgyógyultam a covidból. Ennek konkrétan semmi köze a prepperkedéshez, és ha összemosod a prepperkedéssel, akkor az ferdítés. Nem volt még ilyen helyzet. Jól láthatóan alig tudnak valamit akár a covidról, akár az ellene kifejlesztett oltásról. Ha így egy és negyedév után ott tartanánk, hogy látnék egzakt, egységes válaszokat; látnám, hogy legalább nagyjából "összeraktak" a dologról egy viszonylag átfogó, értelmezhetõ képet, akkor lehet, hogy már rég regisztráltam volna az oltásra.
Abban egyetértünk, hogy a lakosság nagy részén átmegy a vírus. Ha nem is feltétlenül mindenkin. Tudtommal a spanyolnátha három hulláma és "utórengései" - és a spanyolnátha az eddigi adatok szerint sokkal fertõzõbb volt a covidnál - az emberiségnek valamivel több mint az egyharmadát fertõzte meg. Még egyszer: még a brutális spanyolnáthát is elkerülte az akkori emberiség közel kétharmada. Most összeadtam a világon eddig elhunytak, felgyógyultak, és jelenlegi aktív fertõzöttek számát, és felszoroztam tízzel. Akkor egy 7 milliárd 800 millió fõs emberiséggel most 31 százalék körül jött ki. És a vírus még a legóvatosabb becslések szerint is másfél éve jelent meg. Ebbõl elég érdekes arra következtetni, hogy a járvány a végtelenségig fog tartani, és végigfertõzi az emberiséget.![]()
Még annyit helyesbítenék, hogy a hazai lakosságnak egy jelentõs része már áteshetett a covidon. Tízszeres átfertõzöttségnél jelenleg 2 millió 414 ezer fölött lehet az aktív fertõzöttek száma Magyarországon. És 5 millió 104 ezer körül lehet a gyógyultak száma. Az összesen több mint 7 és félmillió ember, vagyis a jelenlegi magyar lakosság kb. 80 százaléka.
A témát én olyan értelemben "engedtem el", hogy a járvány kezdete óta még felszorzással is 20 fõ alatt van a velem korabeli férfi elhunytak száma. És én a napi hivatalos adatokat néztem végig, 13,5 hónap vonatkozásában. Oda szó szerint bekerülnek az autóbalesetesek is, ha korábban voltak covidra emlékeztetõ tüneteik, vagy volt pozitív covid-tesztjük. Úgy találtam összesen 16 fõt. Vagyis kb. havonta 1 elhunytat a 2,5 egyre erõsödõ hullám alatt. (Az esetek 1/8-ad részében nem volt azonosított alapbetegség/alapbetegségek, illetve további 1/8-ad részben szerepelt "adat feltöltés alatt" jelzés.) Ezt szoroztam fel a többlethalálozással, ami így 18 fõt adott ki. Ez a velem korabeli férfiak összlétszámának a 0,26 ezreléke. Vagyis körülbelül a "ritka" gyógyszer-mellékhatások alsó egynegyedének a szintje (úgy értve, hogy még a négyszerese is "ritka" gyógyszer-mellékhatásnak minõsülne - ami a valóságban nem "ritka", hanem kifejezetten ritka). Ha másfeles szorzóval számolok - annál durvább szorzóval még soha senki nem számolt -, akkor 24 fõ.
Ez megint olyan dolog, hogy elfordíthatjuk a fejünket, és tehetünk úgy, mintha ezek az adatok nem léteznének. És továbbra is gyûlölhetjük azokat a tizen-, huszonéveseket, harmincasokat, akiknek eszük ágában sincs oltásokra bumlizni. Vagy megpróbálhatunk leszámolni a prekoncepcióinkkal - erre kevés ember képes -, és értékelni a fennálló helyzetet.
Ha az aktív fertõzöttekre és a gyógyultakra is 10-szeres szorzót alkalmazunk, akkor a lakosság minimum 80 százaléka vagy éppen most esik át a fertõzésen, vagy már felgyógyult. Bármilyen oltástól teljesen függetlenül. Ahogy írtam, ezt sokan nem veszik figyelembe, és egy végtelen járvánnyal számolnak. Pedig nyilván nem nehéz kitalálni, hogy ahol egy és negyedév alatt a lakosság 80 százalékán átment egy (bármilyen) vírus, ott hamarosan kipörög a járvány. És ez akkor is igaz lenne, ha a mai napig nem létezne oltóanyag. Persze lehet azzal játszani, hogy a huszadik új mutáció veszélyes a gyógyultakra is. Csak azt felejtik el a károgók, hogy akkor az a mutáció ugyanúgy, de inkább még jobban veszélyes az oltottakra is, és kezdjük az egészet a nulláról. A másik dolog, hogy soha senki nem válaszol arra, hogy mégis meddig mutálódik egy minimum másfél éves vírus, ami a denevérhez adaptálódott.![]()
Emellett - amit Te is mindig szoktál írni - általában azt sem veszik figyelembe, hogy vannak korosztályok, akikre 14 hónap tapasztalata alapján egyszerûen nem jelent halálos veszélyt a covid-19. Még a sok tízezer mutálódás után sem. Vagyis józan paraszti ésszel nem fog rájuk halálos veszélyt jelenteni sem az indiai, sem a brazil stb. mutáns. Persze vannak elszigetelt esetek. Azok egy 8 milliárdos emberiségben mindig mindenhol vannak. Van olyan, hogy 25 évesen meghal valaki a covidtól. Van olyan, hogy 25 évesen meghal valaki a covid elleni oltástól. Most én nem az elszigetelt esetekrõl beszélek. Hanem arról, hogy ha 14 hónap alatt, sok tízezer mutációval és több, egyre erõsödõ hullám után bizonyos korosztályokat alig érint a halálozás, akkor õket a legnagyobb valószínûség szerint ezután sem fogja érinteni. Ettõl még persze õk is beoltathatják magukat. Csak lássunk tisztán, mert az fontos, hogy a valódi helyzetbõl próbáljunk meg kiindulni.
Például Te átestél a covidon és meggyógyultál. (Gondolom, hogy így utólag inkább választanád a covidot, mint azt, hogy elüssön a villamos hazafelé az oltásról.) Mégis, valamiért erõltetik, hogy Te is oltakozz, méghozzá kétszer. Aztán ugye - legalábbis a Pfizernél - valószínûleg jön a harmadik oltás is. Miért? Ez egy elég fontos kérdés - és még sok fontos kérdés van -, de nem válaszol rá senki, nem tájékoztatják az embereket. Nem teszik lehetõvé, hogy a fennálló helyzetbõl indulhassunk ki, és mindenki meghozhassa a maga egyéni, racionális, felelõsségteljes döntését. Most már azokat is terelik 2 dózissal oltakozni, akik 3 hónapon belül gyógyultak fel!!
![]()